Mec3

11 februari 2013

Hello Kitty-ijsje

MEC3 pakt groot uit met Hello Kitty-ijs: een vrolijk ijsje met weinig calorieën en veel gezonde ingrediënten, zoals melk, yoghurt en aardbeien. Laan Heiloo B.V., vertegenwoordiger van MEC3, presenteerde dit concept op IJsvak 2013. Het yoghurtijsje wordt gemaakt van een aardbeienvariegato die 75 procent fruit bevat. De variegato wordt geleverd in poedervorm er hoeft alleen water te worden toegevoegd. In iedere kit zitten eetbare Hello Kitty tekens. Ook kunnen er displays, stickers en naambordjes van Hello Kitty bijgeleverd worden plus nog een breed pakket aan ander Hello Kitty-promotiemateriaal.

  • Witte quella

Naast quella, een chocoladehazelnootcrème voor ijs en banket, presenteert MEC3 op Sigep 2013 nu ook een witte quella die door Laan meegenomen wordt naar Nederland. De witte chocoladecrème is te gebruiken als vulling, variegato in ijs, banket en bonbons. Quella bevriest niet en blijft zacht, wat zorgt voor een intense smaakbeleving.

  • Steviabasis

Klaas Klaver van Laan Heiloo B.V. ziet dat in de ijssector steeds bewuster met suiker wordt omgegaan. “Het suikerverhaal gaat in de toekomst ontzettend meespreken”, denkt hij. “In de vitrine gaan we vaker een verdeling zien waarbij de consument kan kiezen voor een ijsje op sorbetbasis of melkbasis. Met stevia kun je suikers in basisproducten voor het maken van ijs worden vervangen. Dit is de Base G van MEC3.” Er zijn twee soorten basisproducten. Eén voor het maken van vruchtenijs en een basis voor het maken van ijssmaken die geen suiker bevatten.[gallery columns="4" ids="3118,3117,3116,3115,3114,3113,3112,3111,3107,3108,3109,3110"]

Altijd op de hoogte blijven?