Theo Clevers presenteert boek IJsgeheimen

16 april 2014

GRUBBENVORST - Theo Clevers, eigenaar van ijssalon Clevers in Grubbenvorst, Arcen, Plasmolen en Overloon, heeft een boek geschreven. De SVH Meesterijsbereider en voorzitter van IJsTOP geeft in zijn boek de ijsgeheimen prijs voor de beginnende en hobbykok.

Clevers schreef het boek IJsgeheimen, dat hij 18 april officieel presenteert, voor de hobbykok die "de basis van het ijsmaken wil leren". Met 117 prachtige foto's en recepten voor sorbets, roomijsjes, Theo's favoriete limoncello en siropen helpt de meesterijsbereider de thuiskok een heel eind op weg.

  • boek_ijsgeheimen_limoncello-300x265 Theo's Favoriete Limoncello met citroensorbet

Echt, ambachtelijk ijs

Tijdens het schrijfproces, eind afgelopen jaar, zei Clevers al dat hij met het boek de lezer wil in laten zien dat ijs maken écht een vak is. De thuiskok krijgt door zelf te werken met de ijsrecepten nog meer feeling met ambachtelijk ijs.

Een preview van het boek is te bekijken op ijsgeheimen.nl. Het boek is voor 24,95 euro te bestellen en wordt vanaf 18 april verzonden.

Altijd op de hoogte blijven?