Van taart naar ijs: Red Velvet ijs

14 mei 2018

Het afgelopen jaar is de Red Velvet taart duidelijk op de kaart gezet. Een variant op deze prachtige rode taart mag in de ijsvitrine niet ontbreken. Red Velvet cakekruimels geven het ijs kleur en smaak.

Ingrediënten:

  • 4000 gram Melkmix
  • 225 gram Red Velvet cake
  • 20 gram Cortina
  • Variegato
  • 250 gram PreGel Red Velvet arabeschi Red Velvet cakekruimels

Werkwijze:

Stap 1

Weeg de grondstoffen volgens bovenstaand recept af. Breek de Red Velvet cake in stukken. Bereid de Red Velvet arabeschi voor.

stap-1-300x200

Stap 2

Meng de Red Velvet cake stukken en de melkmix met een staafmixer.

stap-2-200x300

Stap 3

Draai vervolgens de mix af in uw ijsmachine.

stap-3-200x300

Stap 4 en 5

Bouw de bak in lagen op en meng de Red Velvet arabeschi en Red Velvet cakekruimels tussen de lagen.

 

Stap 6 en 7

Decoreer met Red Velvet arabeschi en Red Velvet cakekruimels.

     

Altijd op de hoogte blijven?