Van taart naar ijs: Red Velvet ijs

stap 5

openingsfoto-groot-p56-300x200 Het afgelopen jaar is de Red Velvet taart duidelijk op de kaart gezet. Een variant op deze prachtige rode taart mag in de ijsvitrine niet ontbreken. Red Velvet cakekruimels geven het ijs kleur en smaak.

Ingrediënten:

  • 4000 gram Melkmix
  • 225 gram Red Velvet cake
  • 20 gram Cortina
  • Variegato
  • 250 gram PreGel Red Velvet arabeschi Red Velvet cakekruimels

Werkwijze:

Stap 1

Weeg de grondstoffen volgens bovenstaand recept af. Breek de Red Velvet cake in stukken. Bereid de Red Velvet arabeschi voor.

stap-1-300x200

Stap 2

Meng de Red Velvet cake stukken en de melkmix met een staafmixer.

stap-2-200x300

Stap 3

Draai vervolgens de mix af in uw ijsmachine.

stap-3-200x300

Stap 4 en 5

Bouw de bak in lagen op en meng de Red Velvet arabeschi en Red Velvet cakekruimels tussen de lagen.

 

Stap 6 en 7

Decoreer met Red Velvet arabeschi en Red Velvet cakekruimels.

     

Dossiers
Lees ook
Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Vipam gaat samenwerken met Beko en Veenhuizen Groep. Beko wordt distributiepartner van de producten van Babbi. Veenhuizen Groep wordt ambassadeur van Babbi en gaat de producten gebruiken tijdens demonstraties. Samenwerking met Beko Babbi is een hoogwaardig Italiaans ijsgrondstoffenmerk. Vipam is sinds 2017 exclusief verdeler van deze producten. Door...

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.

Open House PreGel Benelux

Open House PreGel Benelux

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.