Recept van Bakeplus: Kaneelijs met bosvruchten crumble

Vakblad IJs!_Bakeplus_kaneelijs met bosvrichten crumble

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken, zoals kaneelijs met bosvruchten crumble. Het recept staat op de website van Bakeplus.

In de onderstaande demonstratievideo legt John Brouwer uit hoe ijsbereiders dit recept zelf kunnen maken.

Bakeplus is de leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven.

Bekijk ook het recept voor Bananenijs met donker bier variegato

Lees ook
Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars gaat vanaf 1 maart aan de slag als algemeen directeur van Bakeplus. Hij volgt Edwin Wentink op, die mei 2018 na 2.5 jaar vertrok bij het bedrijf. De overige directieleden commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns namen zijn taken over. Sars, Merk en Steuns gaan vanaf maart gezamenlijk leiding geven aan...

Syberienne taartje

Syberienne taartje

IJstaarten passen perfect bij de wintermaanden en bij de daartoe behorende feestdagen. Wat is er tenslotte lekkerder dan een heerlijke ijstaart als dessert na het gourmetten met Sinterklaas of het kerstdiner? De ijstaarten kunnen zo simpel of zo extravagant gemaakt worden als u zelf wilt en het is de kans om u te profileren als vakman. Recept en foto's:...

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

De fusie tussen Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek in januari 2018 is tot nu toe succesvol verlopen. Door de huidige samenwerking kunnen klanten beter bediend worden, is er een breder productgamma en is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd. Beide bedrijven zijn al tientallen jaren actief in de markt van koel- en vriestechniek en - zoals...