Recept van Bakeplus: Kaneelijs met bosvruchten crumble

Vakblad IJs!_Bakeplus_kaneelijs met bosvrichten crumble

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken, zoals kaneelijs met bosvruchten crumble. Het recept staat op de website van Bakeplus.

In de onderstaande demonstratievideo legt John Brouwer uit hoe ijsbereiders dit recept zelf kunnen maken.

Bakeplus is de leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven.

Bekijk ook het recept voor Bananenijs met donker bier variegato

Lees ook
Syberienne taartje

Syberienne taartje

IJstaarten passen perfect bij de wintermaanden en bij de daartoe behorende feestdagen. Wat is er tenslotte lekkerder dan een heerlijke ijstaart als dessert na het gourmetten met Sinterklaas of het kerstdiner? De ijstaarten kunnen zo simpel of zo extravagant gemaakt worden als u zelf wilt en het is de kans om u te profileren als vakman. Recept en foto's:...

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

Fusie Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek

De fusie tussen Slob Koudetechniek en Vink koeltechniek in januari 2018 is tot nu toe succesvol verlopen. Door de huidige samenwerking kunnen klanten beter bediend worden, is er een breder productgamma en is de continuïteit voor de toekomst gewaarborgd. Beide bedrijven zijn al tientallen jaren actief in de markt van koel- en vriestechniek en - zoals...

Ruby chocolade ijs

Ruby chocolade ijs

Na puur, melk en wit ontdekte Callebaut een compleet nieuwe vierde chocoladesoort: de Ruby chocolade. Het unieke, fruitige smaakprofiel en de sprankelende rood-roze kleur is 100 procent afkomstig uit de Ruby cacaoboon. Ruby chocolade heeft een intens fruitige smaak met fris-zure accenten en romige toetsen. Tekst en foto's: Bakeplus Stap 1 Variegato 2...