Recept van Bakeplus: Groen appel-yoghurtijs

Vakblad IJs!_Bakeplus_Groen appel-yoghurtijs

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken, zoals groen appel-yoghurtijs. Het recept staat op de website van Bakeplus.

In de onderstaande demonstratievideo legt John Brouwer uit hoe ijsbereiders dit recept zelf kunnen maken.

Bakeplus is de leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven.

Bekijk ook het recept voor Bananenijs met donker bier variegato

Dossiers
Lees ook
Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Maandag 17 juni vond de feestelijke diploma uitreiking plaats in het IJscentrum in de Vakschool in Wageningen. De 75 geslaagde cursisten ontvingen uit handen van SVH Meesterijsbereider Bert Waninge hun diploma of certificaat. Daarnaast kregen ook nog tien geslaagden voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider Vaktechniek en acht geslaagden voor Gespecialiseerd...

Diploma-uitreiking van het IJscentrum

Diploma-uitreiking van het IJscentrum

Bij het IJscentrum zijn de laatste examens afgerond en maken de examenkandidaten zich op voor de diploma-uitreiking. Deze vindt maandag 17 juni plaats op het plaza van de Vakschool in Wageningen.

Bakery Institute breidt aanbod ijscursussen uit

Bakery Institute breidt aanbod ijscursussen uit

Komend najaar breidt het Bakery Institute het cursusaanbod op het gebied van ijsbereiden uit. De plannen liggen er al langer. Bakery Institute heeft de ingrediënten voor ijsbereiders en de expertise al in huis. Zo zitten de cursussen ‘Delizioso Gelato’ en ‘IJstaarten’ al langer in het aanbod. Nu het IJscentrum in Wageningen stopt, wordt er vaart gezet...