Recept van Bakeplus: Bananenijs met donker bier variegato

Vakblad IJs!_Bakeplus_Bananenijs met donker bier

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken, zoals Bananenijs met donker bier variegato. Het recept staat op de website van Bakeplus.

In de onderstaande demonstratievideo legt John Brouwer uit hoe ijsbereiders dit recept zelf kunnen maken.

Bakeplus is de leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven.

Lees ook
Foodvakdag: nieuw vakevenement van Vakblad IJs! voor retailers in food

Foodvakdag: nieuw vakevenement van Vakblad IJs! voor retailers in food

Hoe blijf je met je winkel winstgevend? Hoe haal je het beste uit je personeel? Over 4 jaar ga ik met pensioen, hoe regel ik mijn bedrijfsovername? Hoe kan ik slim inkopen? Wat is het beste kassasysteem? Vragen waar foodretailers allemaal mee te maken krijgen. Daarom organiseert Vakblad IJs! op maandag 8 juni de Foodvakdag. Dit nieuwe overkoepelde vakevenement...

Eerste lichting cursisten doet examen op IJscentrum

Eerste lichting cursisten doet examen op IJscentrum

De eerste groep cursisten die in oktober de cursus IJsbereider startte, deed afgelopen maandag examen in het IJscentrum. Komende week volgen er nog twee examendagen. Daarmee levert het IJscentrum haar eerste groep ijsbereiders af vanuit de nieuwe locatie, de Food Innovation Academy in Vlaardingen.

Bakeplus helpt de startende ijsbereider

Bakeplus helpt de startende ijsbereider

In juli 2017 opende Xander Struijk IJshoeve Sloten. Een verrassende carrièrekeuze voor de voormalig student tandheelkunde. Nog geen twee jaar na de opening werd IJshoeve Sloten opgenomen in de lijst van vijftien beste ijssalons van Amsterdam. “Ik krijg dezelfde waardering als de grote familiebedrijven, dat voelt goed voor een beginneling.”