Recept van Bakeplus: Bananenijs met donker bier variegato

Vakblad IJs!_Bakeplus_Bananenijs met donker bier

Speciaal voor Bakeplus klanten ontwikkelde IJsmanager John Brouwers een aantal unieke ijsrecepten. De demonstraties hiervan zijn op video vastgelegd, om de ijsbereider te inspireren en te voorzien van creatieve en opvallende ijssmaken, zoals Bananenijs met donker bier variegato. Het recept staat op de website van Bakeplus.

In de onderstaande demonstratievideo legt John Brouwer uit hoe ijsbereiders dit recept zelf kunnen maken.

Bakeplus is de leverancier van een groot assortiment bakkerijgrondstoffen voor bakkers, banketbakkers, patissiers, ijsbereiders en food bedrijven.

Lees ook
IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

IJscentrum vindt nieuw onderdak bij Food Innovation Academy

Het IJscentrum heeft een nieuw onderdak gevonden bij de Food Innovation Academy (FIA). Op korte termijn verruilt het IJscentrum, samen met manager Jacques Vos, Wageningen voor het nieuwe pand van FIA in Vlaardingen. IJsbereiders kunnen er vanaf september terecht voor cursussen en examens.

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Feestelijke diploma-uitreiking IJscentrum

Maandag 17 juni vond de feestelijke diploma uitreiking plaats in het IJscentrum in de Vakschool in Wageningen. De 75 geslaagde cursisten ontvingen uit handen van SVH Meesterijsbereider Bert Waninge hun diploma of certificaat. Daarnaast kregen ook nog tien geslaagden voor de cursus Gespecialiseerd IJsbereider Vaktechniek en acht geslaagden voor Gespecialiseerd...

Diploma-uitreiking van het IJscentrum

Diploma-uitreiking van het IJscentrum

Bij het IJscentrum zijn de laatste examens afgerond en maken de examenkandidaten zich op voor de diploma-uitreiking. Deze vindt maandag 17 juni plaats op het plaza van de Vakschool in Wageningen.