Bon Bon R ijs

Bakeplus Bon Bon R ijs_IJS45-2019

Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wordt gemaakt met een pasta en een variegato. Vanuit de markt kwam de vraag om de set apart van elkaar aan te bieden. Zowel de Bon Bon R pasta als de Bon Bon R variegato combineren namelijk mooi met andere smaken. Vanaf het nieuwe ijsseizoen zijn de pasta en variegato van alle sets van Aromitalia apart van elkaar bij Bakeplus te koop en heeft u nooit meer een tekort aan pasta of variegato.

Tekst en foto's: Bakeplus

Stap 1

  • 3500 gram Bakto Base mezzo melkmix
  • 280 gram Pasta Aromitalia Bon Bon R
  • 200 gram Variegato Aromitalia Bon Bon R

Weeg de grondstoffen volgens bovenstaand recept af.

Bakeplus Bon Bon R ijs

Stap 2

Verwarm de variegato in de magnetron en roer goed door. Voeg de pasta aan de melkmix toe.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 2_IJS45-2019

Stap 3

Mix met de staafmixer de melkmix en de pasta totdat een homogeen mengsel ontstaat.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 3_IJS45-2019

Stap 4

Draai het ijs af in uw ijsmachine zoals u gewend bent.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 4_IJS45-2019

Stap 5

Bouw de bak in lagen op en meng een gedeelte van de voorbereide variegato tussen de lagen van het ijs.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 5_IJS45-2019

Stap 6

Modelleer het ijs in uw huisstijl.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 6_IJS45-2019

Stap 7

Lepel het overige deel van de voorbereide variegato over het ijs.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 7_IJS45-2019

Stap 8

Eventueel decoreren met Ferrero Rocher.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 8_IJS45-2019

 

Dossiers
Lees ook
Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

Aardbei rabarber sorbetijs op grootmoeders wijze

De tijd van de zomerkoninkjes komt er weer aan! Aardbeien en rabarber vormen een mooie combinatie in sorbet ijs. En een vleugje kaneel zorgt voor een nostalgische twist.

De ijsactiviteiten van Bakeplus

De ijsactiviteiten van Bakeplus

Op Bakkersvak trapte Bakeplus het ijsseizoen van 2019 af. Met twee nieuwe ijsbereiders, 32 nieuwe recepten en drie nieuwe smaken is de grondstoffen leverancier er klaar voor. Door de overname van Gelato+ per 1 januari 2019 is het team van Bakeplus uitgebreid met ijsbereiders Giuseppe Pistone en Hans van der Maas. "Een prachtige...

Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars nieuwe algemeen directeur Bakeplus

Bob Sars gaat vanaf 1 maart aan de slag als algemeen directeur van Bakeplus. Hij volgt Edwin Wentink op, die mei 2018 na 2.5 jaar vertrok bij het bedrijf. De overige directieleden commercieel directeur Toon Merks en financieel directeur René Steuns namen zijn taken over. Sars, Merk en Steuns gaan vanaf maart gezamenlijk leiding geven aan...