Bon Bon R ijs

Bakeplus Bon Bon R ijs_IJS45-2019

Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wordt gemaakt met een pasta en een variegato. Vanuit de markt kwam de vraag om de set apart van elkaar aan te bieden. Zowel de Bon Bon R pasta als de Bon Bon R variegato combineren namelijk mooi met andere smaken. Vanaf het nieuwe ijsseizoen zijn de pasta en variegato van alle sets van Aromitalia apart van elkaar bij Bakeplus te koop en heeft u nooit meer een tekort aan pasta of variegato.

Tekst en foto's: Bakeplus

Stap 1

  • 3500 gram Bakto Base mezzo melkmix
  • 280 gram Pasta Aromitalia Bon Bon R
  • 200 gram Variegato Aromitalia Bon Bon R

Weeg de grondstoffen volgens bovenstaand recept af.

Bakeplus Bon Bon R ijs

Stap 2

Verwarm de variegato in de magnetron en roer goed door. Voeg de pasta aan de melkmix toe.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 2_IJS45-2019

Stap 3

Mix met de staafmixer de melkmix en de pasta totdat een homogeen mengsel ontstaat.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 3_IJS45-2019

Stap 4

Draai het ijs af in uw ijsmachine zoals u gewend bent.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 4_IJS45-2019

Stap 5

Bouw de bak in lagen op en meng een gedeelte van de voorbereide variegato tussen de lagen van het ijs.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 5_IJS45-2019

Stap 6

Modelleer het ijs in uw huisstijl.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 6_IJS45-2019

Stap 7

Lepel het overige deel van de voorbereide variegato over het ijs.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 7_IJS45-2019

Stap 8

Eventueel decoreren met Ferrero Rocher.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 8_IJS45-2019

 

Dossiers
Lees ook
Witte chocolade en gember ijs met framboos

Witte chocolade en gember ijs met framboos

Gember: you love it or you hate it. Het aantal liefhebbers van gember is de laatste tijd flink gegroeid. Een mooie kans om op in te spelen. Gember is samen met witte chocolade een heel toegankelijke smaak. John Brouwers van Bakeplus voegt met de afwerking van frambozen variegato het frisse zoetje toe. Door de gekonfijte gemberschijven een opvallende...

Sigep 2020:  Vers beleven!

Sigep 2020: Vers beleven!

Opvallend op Sigep in het Italiaande Rimini was dit jaar de aandacht voor versbeleving. De consument wil vers beléven, dus zien, horen, ruiken en natuurlijk proeven. Dat zagen we terug in machines die ijsdraaien voor het oog van de klant, koffiebonen die ter plekke gebrand worden en cake met ijs dat klaargemaakt wordt waar je bijstaat.

Bakeplus helpt de startende ijsbereider

Bakeplus helpt de startende ijsbereider

In juli 2017 opende Xander Struijk IJshoeve Sloten. Een verrassende carrièrekeuze voor de voormalig student tandheelkunde. Nog geen twee jaar na de opening werd IJshoeve Sloten opgenomen in de lijst van vijftien beste ijssalons van Amsterdam. “Ik krijg dezelfde waardering als de grote familiebedrijven, dat voelt goed voor een beginneling.”