Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wordt gemaakt met een pasta en een variegato. Vanuit de markt kwam de vraag om de set apart van elkaar aan te bieden. Zowel de Bon Bon R pasta als de Bon Bon R variegato combineren namelijk mooi met andere smaken. Vanaf het nieuwe ijsseizoen zijn de pasta en variegato van alle sets van Aromitalia apart van elkaar bij Bakeplus te koop en heeft u nooit meer een tekort aan pasta of variegato.

Tekst en foto's: Bakeplus

Stap 1

  • 3500 gram Bakto Base mezzo melkmix
  • 280 gram Pasta Aromitalia Bon Bon R
  • 200 gram Variegato Aromitalia Bon Bon R

Weeg de grondstoffen volgens bovenstaand recept af.

Bakeplus Bon Bon R ijs

Stap 2

Verwarm de variegato in de magnetron en roer goed door. Voeg de pasta aan de melkmix toe.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 2_IJS45-2019

Stap 3

Mix met de staafmixer de melkmix en de pasta totdat een homogeen mengsel ontstaat.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 3_IJS45-2019

Stap 4

Draai het ijs af in uw ijsmachine zoals u gewend bent.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 4_IJS45-2019

Stap 5

Bouw de bak in lagen op en meng een gedeelte van de voorbereide variegato tussen de lagen van het ijs.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 5_IJS45-2019

Stap 6

Modelleer het ijs in uw huisstijl.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 6_IJS45-2019

Stap 7

Lepel het overige deel van de voorbereide variegato over het ijs.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 7_IJS45-2019

Stap 8

Eventueel decoreren met Ferrero Rocher.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 8_IJS45-2019

 

Altijd op de hoogte blijven?