Bon Bon R ijs

Bakeplus Bon Bon R ijs_IJS45-2019

Bon Bon R is al jaren één van de hardlopers van Aromitalia bij Bakeplus. Bon Bon R ijs wordt gemaakt met een pasta en een variegato. Vanuit de markt kwam de vraag om de set apart van elkaar aan te bieden. Zowel de Bon Bon R pasta als de Bon Bon R variegato combineren namelijk mooi met andere smaken. Vanaf het nieuwe ijsseizoen zijn de pasta en variegato van alle sets van Aromitalia apart van elkaar bij Bakeplus te koop en heeft u nooit meer een tekort aan pasta of variegato.

Tekst en foto's: Bakeplus

Stap 1

  • 3500 gram Bakto Base mezzo melkmix
  • 280 gram Pasta Aromitalia Bon Bon R
  • 200 gram Variegato Aromitalia Bon Bon R

Weeg de grondstoffen volgens bovenstaand recept af.

Bakeplus Bon Bon R ijs

Stap 2

Verwarm de variegato in de magnetron en roer goed door. Voeg de pasta aan de melkmix toe.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 2_IJS45-2019

Stap 3

Mix met de staafmixer de melkmix en de pasta totdat een homogeen mengsel ontstaat.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 3_IJS45-2019

Stap 4

Draai het ijs af in uw ijsmachine zoals u gewend bent.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 4_IJS45-2019

Stap 5

Bouw de bak in lagen op en meng een gedeelte van de voorbereide variegato tussen de lagen van het ijs.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 5_IJS45-2019

Stap 6

Modelleer het ijs in uw huisstijl.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 6_IJS45-2019

Stap 7

Lepel het overige deel van de voorbereide variegato over het ijs.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 7_IJS45-2019

Stap 8

Eventueel decoreren met Ferrero Rocher.

Bakeplus Bon Bon R ijs_stap 8_IJS45-2019

 

Dossiers
Lees ook
Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Sinaasappel Kaneelijs met chocolademelk

Hygge (spreek uit als ‘Huuge’) is overgewaaid uit Denemarken en draait om de kleine dingen die je hart laten zingen. In Nederland herkennen we hygge aan de gezelligheid van vroeg de gordijnen dicht en de kaarsen aan, op de bank met een dekentje en warme chocolademelk.

Feestelijk aan  tafel met ijs(desserts)

Feestelijk aan tafel met ijs(desserts)

Ambachtelijke bakkers en slagers doen tegen het einde van het jaar goede zaken met fantastische producten voor de feestdagen. Ook voor ijsbereiders liggen er in deze periode mooie kansen.

Pastilla amandel met bosvruchten

Pastilla amandel met bosvruchten

Marokko kent een rijke keuken vol smaak door de vele kruiden en ingrediënten die in de gerechten worden gebruikt. Een pastilla is een feestelijk Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende vullingen kan hebben.