Zoetwarenbeurs ISM 2023 vindt plaats van 23 tot 25 april

13 juni 2022 Redactie Bakkers in bedrijf

Foto: ISM

ISM, de internationale vakbeurs voor chocolade, snoepgoed en zoetwaren in Keulen, vindt plaats van 23 tot 25 april 2023. De organisatie heeft in overleg met partners besloten de beurs van januari naar april te verplaatsen, in de hoop dat er tegen die tijd meer zekerheid is binnen de branche.

De verplaatsing van de beurs heeft te maken met de prijsstijgingen van bijvoorbeeld grondstoffen, energie en transport, waardoor het voor de branche lastig is om het gedrag van de consument in kaart te brengen. Door de beurs uit te stellen hoopt de organisatie op meer duidelijkheid hierover. De duur van de beurs is om deze reden ook ingekort van vier naar drie dagen. ProSweets, de zoetwarenbeurs voor leveranciers die tegelijkertijd met ISM plaatsvindt, onderzoekt nog de mogelijkheden om de beurs ook in april te laten plaatsvinden.

“Met de eenmalige datumverandering willen we de wensen van de zoetwaren- en snackindustrie tegemoet komen en ervoor zorgen dat we alle bedrijven en bezoekers de best mogelijke zakelijke kansen bieden. Het is belangrijk voor ons om een zo volledig mogelijk beeld van de globale markt te bieden en de kwaliteit van de beurs en deelnemende bedrijven te garanderen”, zegt Gerald Böse, CEO van Koelnmesse.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief
Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?