Nieuws

Zelf-service ijsmachine van Dupon

Zelf-service ijsmachine

Dupon Nederland BV presenteerde gisteren (8 januari) op de Horecava de eerste zelf-service ijsmachine met drie betaalmogelijkheden. Directeur Theo van Heffen demonstreerde het apparaat dat vanaf mei verkrijgbaar is.

De Luna-machines van Dupon staan al op veel locaties zoals cafetaria’s, restaurants, fastfoodbedrijven en ijssalons. De zelfbedieningsmachines worden steeds vaker geplaatst op minder ‘standaard-horeca’-locaties zoals woonboulevards, tuincentra, pretparken, zwembaden, benzinestations en bioscopen. Van Heffen: “De nieuwe machine leent zich hier bij uitstek voor omdat de consument op drie manieren kan betalen: met betaalkaart, contactloos en met muntgeld. Dit in combinatie met de hygiënische dispenser voor het hoorntje, maakt dit tot een mooi apparaat voor veel verschillende locaties.”

Het apparaat levert gevuld ongeveer 300 ijsjes af, is geschikt voor zowel soft- als schepijs en kost om te leasen rond de 8.000 euro per maand. Het apparaat is vanaf mei beschikbaar en komt later mogelijk ook in een shake-variant.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *