Workshops, netwerken en oldtimers tijdens Ice This Day 2019

5 augustus 2019

17 september is het weer tijd voor Ice This Day, de jaarlijkse kennisdag van het Ambachtelijk IJscentrum. Op het programma staan leerzame en inspirerende workshops, tijd om te netwerken en de mogelijkheid om een indrukwekkende oldtimer-collectie te bekijken. Belangstelling? Meld je dan aan op de website bij het Ambachtelijk IJscentrum.

De locatie van Ice This Day is dit jaar Metropole Druten. Hier is de bijzondere collectie klassieke, vintage en exclusieve automobielen van ondernemer Frans van Haren ondergebracht. Tijdens Ice This Day krijgen de deelnemers uitgebreid de gelegenheid om deze oldtimers, youngtimers en newtimers te bekijken.

Daarnaast staan er twee workshops op het programma. Allereerst de nieuwe hygiënecode, die binnenkort in werking treedt. Alle aspecten van de nieuwe hygiënecode worden behandeld. Na het bijwonen van deze workshop ben je op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen voor de jouw bedrijf en weet je wat de belangrijkste aandachtspunten zijn voor jou als ondernemer. Deze interactieve workshop wordt gegeven door de Houwers Groep. 

Wat gaan we op de nieuwe menu-ijskaart zetten? Veel ondernemers zijn vanuit het product met deze vraag bezig. Een vaak onderschatte waarde is de omschrijving van het gerecht: Hoe en waar zet u deze op de kaart. Dat komt aan bod in de tweede workshop, Boost je menukaart. Horecajournalist Bianca Roemaat en horeca-adviseur Petra Venekamp geven hierover tips met veel voorbeelden uit de praktijk. Ontdek welk effect kleur, vormgeving, indeling, tekst en prijspsychologie hebben op de omzet en marge.

Ice This Day 2019 vindt plaats op 17 september van 13.00-18.30. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden bij het Ambachtelijk IJscentrum. Dit kan tot 30 augustus. Leden van het Ambachtelijk IJscentrum kunnen kosteloos deelnemen en voor niet-leden geldt een bijdrage van €40,- per persoon.

Altijd op de hoogte blijven?