Woertman Nederland: uitbreiding assortiment Atollspeed-ovens

10 december 2015

NIEUWEGEIN - De Atollspeed 250T en 400T zijn de nieuwste modellen in het assortiment Atollspeed High Speed-ovens. Het zijn revolutionaire ovens die geforceerde hete lucht en magnetronverwarming combineren. In Nederland worden ze op de markt gezet door Woertman Nederland in Nieuwegein.

Atollspeed 250T

De Atollspeed 250T is de nieuwste oven uit de range. Met een bakruimte van 225 x 215 mm is het de meest compacte oven van Atollspeed. Daarnaast heeft deze oven een 230V-aansluiting en kan daardoor op elke plaats worden ingezet.

Atollspeed 400T

De Atollspeed 400T geeft de hoogste prestaties en is speciaal ontworpen voor horecagelegenheden met hoge bezoekersaantallen. Dit model heeft een bakruimte van 425 x 325 mm. De 380V-aansluiting zorgt voor een zeer hoge capaciteit.

Kenmerken

Beide modellen hebben daarbij de basiskenmerken van Atollspeed-ovens, zoals een laag energieverbruik, eenvoudige bediening en reiniging en robuust design. De ovens staan ten slotte voor een perfect krokant eindproduct.

Specialist

Woertman Nederland is als gespecialiseerd leverancier van professionele horeca- en bakkerijapparatuur ruim 40 jaar actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf is gevestigd in een nieuw onderkomen, centraal in Nederland. Men beschikt over een eigen, landelijkdekkende servicedienst. Door zich te concentreren op kwalitatief hoogwaardige apparatuur en door het verlenen van goede en snelle service, bouwde Woertman Nederland een aanzienlijk marktaandeel op.

Altijd op de hoogte blijven?