Win Equipment bestaat 30 jaar en viert dit met Instagram winactie

Win Equipment_jubileumactie

Op 10 mei bestaat Win Equipment 30 jaar. Om dit te vieren organiseert de producent van softijsmachines een speciale Instagram-actie met de titel 'NISSEI 30 JAAR - Post nu de leukste felicitatiefoto op Instagram en win!'.

De Instagram-actie is de derde actie waarmee Win Equipment haar jubileum viert. Eerder dit jaar maakten de klanten kans op een gratis softijsmachine met de Rode Kaart-actie. Daarnaast krijgt iedereen die in 2019 een NISSEI softijsmachine koopt een accessoirepakket en een garantie van 7 jaar op de onderdelen cadeau.

Voor deze laatste actie gaat Win Equipment op zoek naar de meest ludieke softijs-felicitatiefoto op Instagram. Iedere week geeft de softijsmachineproducent een dinerbon voor twee personen aan degene die de beste foto op Instagram @nissei30jaar post. Daarnaast maken de deelnemers kans op de hoofdprijs die bestaat uit een Weekend weg voor 2 personen. De actie loopt tot 21 juni. 

Op https://www.nissei.nl/instagram staat alle informatie over deze actie.

Lees ook
Ice Experience bij  Pavarotti Dolce

Ice Experience bij Pavarotti Dolce

Pavarotti Dolce in Leidschendam is met recht kleurrijk te noemen. Met Barbie-roze banken en showlichtjes doet de ijswinkel Amerikaans aan en een tikkeltje over de top. Dat was precies de intentie van eigenaar René Bogaart. Zijn winkel moet plezier uitstralen, hij wil een ice cream experience neerzetten. In al zijn horecaondernemingen slaat hij...

IJs van Co succesvol door eenvoud

IJs van Co succesvol door eenvoud

IJs van Co heeft één loket, in Hoenderloo. Ze verkopen slechts één smaak ijs: vanille. Ook verkopen ze geen koffie, hebben ze geen zitjes en geen coupes. Toch trekken ze honderden bezoekers per dag. Het geheim? “Gewoon een heel goed ijsje! En áltijd vers. Je moet je onderscheiden. Dat doen wij door ons assortiment...

Softijs in bedje van suikerspin

Softijs in bedje van suikerspin

Bij The Milk Train Café in Londen zijn bijzondere softijsjes verkrijgbaar. Hier serveren zij speciale smaken softijs in een bedje van suikerspin. ‘Asian flavours, London style.’ Het café ging eind juli open en is razend populair. Werkwijze Eerst wordt de suikerspin gemaakt. Deze wordt in een ijshoorntje gedaan. Daarna word softijs toegevoegd in één...