Webinar Bakkersvak en COMCAM: ‘Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen’

16 januari 2023 Redactie Bakkers in bedrijf

Beursorganisator Easyfairs van Bakkersvak en exposant COMCAM organiseren op woensdag 8 februari een webinar over ‘Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen’. COMCAM is expert op het gebied van energiemanagement en verzorgt tijdens Bakkersvak (5 t/m 7 maart) ook meerdere lezingen. In aanloop naar Bakkersvak organiseren beide partijen nu een extra webinar over de actuele stijgende energieprijzen. Het webinar is voor iedereen gratis toegankelijk en de inschrijving is vandaag geopend via www.bakkersvak.nl/webinar-comcam.

“Een vraag waar zo’n beetje elke ondernemer, en dus ook bakkers, graag een antwoord op heeft. De energierekeningen blijven torenhoog. We vonden het hoog tijd om de handen ineen te slaan met COMCAM, vanuit hun expertise op het gebied van energiemanagement. In dit webinar krijg je handvatten aangereikt om met problemen rondom stijgende energieprijzen om te gaan, klantvoorbeelden van COMCAM over verduurzamingsmogelijkheden en uitleg van de Energy Portfolio Management aanpak van COMCAM. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen vooraf en tijdens het webinar”, zegt Sharon Haans, Content Specialist van Bakkersvak. Een prangende vraag over jouw ondernemingsuitdaging? Deze vraag kan je in het inschrijfformulier op de website van Bakkersvak al insturen.

Dit webinar krijgt op Bakkersvak een vervolg, want COMCAM geeft op alle beursdagen lezingen in het kennistheater. Het is dan mogelijk om fysiek in gesprek te gaan met experts van COMCAM die ook met een stand aanwezig zijn op de beursvloer.  

De tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak is op zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Inschrijvingen weer live aanwezig te zijn Bakkersvak & IJs-Vak aanwezig te zijn ook geopend. Voor meer informatie: www.bakkersvak.nl.

Dit artikel verscheen eerder op: Bakkers in bedrijf

Altijd op de hoogte blijven?