Webinar Bakkersvak en COMCAM: ‘Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen’
Beursorganisator Easyfairs van Bakkersvak en exposant COMCAM organiseren op woensdag 8 februari een webinar over ‘Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen’. COMCAM is expert op het gebied van energiemanagement en verzorgt tijdens Bakkersvak (5 t/m 7 maart) ook meerdere lezingen. In aanloop naar Bakkersvak organiseren beide partijen nu een extra webinar over de actuele stijgende energieprijzen. Het webinar is voor iedereen gratis toegankelijk en de inschrijving is vandaag geopend via www.bakkersvak.nl/webinar-comcam.
“Een vraag waar zo’n beetje elke ondernemer, en dus ook bakkers, graag een antwoord op heeft. De energierekeningen blijven torenhoog. We vonden het hoog tijd om de handen ineen te slaan met COMCAM, vanuit hun expertise op het gebied van energiemanagement. In dit webinar krijg je handvatten aangereikt om met problemen rondom stijgende energieprijzen om te gaan, klantvoorbeelden van COMCAM over verduurzamingsmogelijkheden en uitleg van de Energy Portfolio Management aanpak van COMCAM. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen vooraf en tijdens het webinar”, zegt Sharon Haans, Content Specialist van Bakkersvak. Een prangende vraag over jouw ondernemingsuitdaging? Deze vraag kan je in het inschrijfformulier op de website van Bakkersvak al insturen.
Dit webinar krijgt op Bakkersvak een vervolg, want COMCAM geeft op alle beursdagen lezingen in het kennistheater. Het is dan mogelijk om fysiek in gesprek te gaan met experts van COMCAM die ook met een stand aanwezig zijn op de beursvloer.
De tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak is op zondag 5, maandag 6 en dinsdag 7 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Inschrijvingen weer live aanwezig te zijn Bakkersvak & IJs-Vak aanwezig te zijn ook geopend. Voor meer informatie: www.bakkersvak.nl.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Luc Blok maakt beste meesterlijke ijsje
Tijdens Vakbeurs Bakkersvak en IJs-Vak gingen de SVH Meesterijsbereiders op zoek naar het beste meesterlijke ijsje. Bezoekers konden stemmen op hun favoriet en bepaalden dat Key West Lemon Pie van Luc Blok het lekkerste ijsje was.
Laatste dag IJs-Vak in het teken van Golden Dreams-ijs
Op de derde dag van IJs-Vak stond het ‘Golden Dreams’-ijs centraal. Björn Cocu van Intelligentia Taste Rooms ontwikkelde het Golden Dreams-ijs. Een ijsje met gold kiwi, mango en frisse touch van limoen.
Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs wint De Gouden IJscreatie 2023
Gisteren vond de strijd om de Gouden IJscreatie plaats. Hilde van Maanen van PATRIJS | Patisserie en IJs in Harderwijk won deze wedstrijd met haar Mille-Tuille. Het was de eerste keer dat Hilde meedeed aan deze wedstrijd. “Om dan ook als eerste te eindigen, was echt zo niet verwacht.”