Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Ifi Milia

Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.  

Alle ontwerpen hebben hun eigen unieke kenmerken. De Pivot is een verticale ijs- en patisserievitrine. Deze vitrine biedt maximale zichtbaarheid van producten in combinatie met optimaal behoud van kwaliteit. Dit komt onder andere door een anti-condensatiesysteem met dubbel verwarmde glazen.

Het tweede nieuwe Ifi product is de Milia. Dit is een lage, strak vormgegeven smalle vitrine met een vrije blik op het ijs. Typerend voor dit ontwerp is de zwarte binnenzijde. Hierdoor wordt de kleur van het ijs benadrukt. En tot slit de Al Volo. Dit is een compacte en professionele opzetvitrine. Deze is geschikt voor ondernemers die ijs en/of patisserie naast hun gewone assortiment willen verkopen.

Over Valmar Nederland

Valmar Nederland is ruim 35 jaar actief op de Nederlandse markt en is gespecialiseerd leverancier van ambachtelijke ijsbereidingsapparatuur en professionele vitrines. Op Bakkersvak vindt je Valmar in stand E145.

Lees ook
‘Experimenteer eens met eigen wafels of koekjes’

‘Experimenteer eens met eigen wafels of koekjes’

Meester Patissier Hidde de Brabander werkt bij het IJscentrum en doet niets liever dan verschillende disciplines combineren. Niet gek dus dat hij de ‘transportmiddelen’ van ijs eens onder de loep neemt. “Netto gezien is het namelijk zo’n 10 tot soms wel 50 procent van je hapje. Experimenteer daarom eens en maak daarmee je ijsje exclusiever, bijzonderder...

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Plantaardig eten raakt steeds meer in trek. Daar wil je als ijsbereider natuurlijk graag op inspelen. Docent Bas van Haaren beantwoordt al je vragen over dit onderwerp tijdens de dagcursus Vegan IJs op het IJscentrum in Vlaardingen.

Ananas Kurkuma ijs

Ananas Kurkuma ijs

Een puur recept, met een frisse bite van ananas en een lekkere dosis kurkuma. Maak als ambachtelijke ijsbereider gebruik van pure smaken. IJs met kruiden en specerijen brengen verrassende sensaties, je weet niet wat je proeft! Kurkuma is een van de trendy kruiden van onze smaakmaker John en kon dus niet ontbreken in onze receptenreeks.