Toverland zoekt ijscoupe voor nieuwe vuurtoren Solaris

24 mei 2018

Attractieland Toverland opent binnenkort het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon voor bezoekers. In Port Laguna bevindt zich de ruim 27 meter hoge vuurtoren Solaris. Voor het restaurant in deze vuurtoren is het attractiepark op zoek naar een bijpassende ijscoupe.

In het restaurant in de vuurtoren Solaris worden ambachtelijke ijscoupes geserveerd aan bezoekers. Toverland is hiervoor op zoek naar de Solaris-ijscoupe. Horecamanager Rik van Didden roept iedereen op om hiervoor een magische, originele creatie te bedenken. De ijscoupe komt deze zomer op de kaart te staan. Ideeën kunnen tot en met 18 juni 2018 ingezonden worden. Meer informatie is te vinden op de website van Toverland.

Port Laguna is vormgegeven als een idyllisch havenstadje met azuurblauw water, een strand en een boulevard vol bedrijvigheid. Magie staat in dit mediterrane entreegebied centraal: met een toverstaf kunnen bezoekers hier écht toveren. Aan de boulevard, de Via Magia genaamd, komen shops, horecapunten, spellen, een show, toverkunst en de vuurtoren Solaris. Vanuit hier kunnen bezoekers de overige themadelen van Toverland ontdekken. Naast Port Laguna opent Toverland op zaterdag 7  juli 2018 ook het themagebied Avalon.

Altijd op de hoogte blijven?