Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar

Tijdwinst

In het boek Tijdwinst – Elke dag om 15.00 uur klaar geeft Björn Deusings praktische tips over time management en slimmer werken. Hij belooft hogere productiviteit, meer rust en een zes-urige werkdag.

Volgens Deusings kun je jezelf heel veel tijd besparen als je jezelf beter organiseert, realistischer plant, op een slimme manier omgaat met complexe taken en ophoudt met jezelf (en anderen) van het werk te houden. Hoe je die extra tijd gebruikt is aan jou. Maar een 6-urige werkdag is hierdoor haalbaar

Het boek is opgebouwd uit vier delen. Het eerste deel gaat over het maken van keuzes, het tweede deel over het organiseren van je werk door middel van een waterdichte workflow, het derde deel over onderhoud en plannen van timemanagement en tot slot het vierde deel geeft losse tips en inzichten om tijd te besparen.

Björn Deusings is de auteur van Tijdwinst.com, eigenaar van het productiviteitsblog Timemanagement.nl en expert op het gebied van slimmer werken en persoonlijke effectiviteit. Samen met zijn collega’s geeft hij opleidingen op het gebied van Timemanagement.