Sneak preview vakblad IJs!

9 mei 2016

HEERENVEEN – Eind mei verschijnt er weer een nieuwe editie van vakblad IJs!. Wederom een editie boordevol ijspiratie. Zo zoomen we onder meer in op onderwerp grondstoffen. Welke argumenten spelen een rol bij de keuze van grondstoffen en welke tips en trucs zijn er te geven? IJsbereiders en toeleveranciers geven hun visie. Verder brachten we een bezoek aan VOC-lid IJscotheek in Almelo over welke leermomenten de salon ervaart bij de VOC-bijeenkomsten en hoe die in de praktijk worden toegepast, keken we in de keuken bij ijssalon, patisserie en chocolaterie Soetenso in Leiden waar we zien hoe ijsbereider Nils Hendrikse werkt met suikervervanging in ijs, blikken we terug op de verkiezing IJssalon van het Jaar, vertelt ijssalon Vivaldi in Hoorn over de ervaringen met wafelverkoop en nemen we ijssalon La Spezia in Cadzand onder de loep in de rubriek IJssalon Belicht. Bekijk hier alvast de sneak preview.

Altijd op de hoogte blijven?