Sigep 2022 verplaatst naar 12 t/m 16 maart

De Italiaanse beurs Sigep is uitgesteld naar 12 t/m 16 maart 2022. De organisatie vindt het in verband met de huidige corona-ontwikkelingen in Europa niet haalbaar de beurs in januari te laten doorgaan.  

Het is de 43e editie van Sigep, de beurs rondom ijs, patisserie, brood, chocolade in koffie. Vorig jaar was de beurs volledig digitaal. Dit jaar vindt Sigep weer in levenden lijve plaats in Rimini.

Leidende thema’s zijn dit jaar productinnovatie en duurzaamheid. Tijdens de beurs vinden lezingen plaats over trends in de productieketen, consumenten, technologieën en marktstrategieën wereldwijd. Ook vinden er tal van evenementen, wedstrijden en demo’s plaats met internationale grootheden uit de ambachtelijke zoetwarenwereld.

Lees hier meer over Sigep 2022.

Dossiers
Lees ook
Sirha Europain 2022 verplaatst naar 26 t/m 29 maart

Sirha Europain 2022 verplaatst naar 26 t/m 29 maart

De bakkerij-banketbakkerijbeurs Sirha Europain is uitgesteld naar maart, in verband met de huidige gezondheidssituatie in Europa.

Sigep 2022: Nieuw logo, nieuwe koers

Sigep 2022: Nieuw logo, nieuwe koers

Vanwege de coronacrisis vond Sigep afgelopen jaar volledig digitaal plaats. De beursorganisatie heeft het coronajaar aangegrepen om de beurs eens goed onder de loep te nemen. In september presenteerde zij een nieuw logo en een nieuwe missie.

SIAL Paris 2022

SIAL Paris 2022

In een tijd van transities, heruitvindingen en wereldwijde sociale verantwoordelijkheid bevestigt SIAL Paris haar ambitie voor de editie van 2022: de voedingssector verenigen rond de grote transformaties in de voedingsmiddelenindustrie. Deze editie vindt plaats van 15 tot en met 19 oktober 2022.