SIAL China zoekt naar innovatieve producten

SIAL China_persbericht

SIAL China vindt plaats van 14 tot en met 16 mei 2019 in Shanghai. Ook dit jaar kunnen bezoekers weer terecht bij SIAL Innovation voor de meest innovatieve voedsel- en drankinnovaties gericht op Azië's consumententrends. Tijdens de editie van 2018 bezocht ongeveer 75 procent van de 110.635 professionele bezoekers dit platform. 

In 2018 ontving de SIAL Innovation een recordaantal van 638 productinzendingen, waarvan 164 producten geselecteerd en beoordeeld door een panel van professionele juryleden uit de wereldwijde voedingsindustrieën zoals XTC World Innovation, industriële media en de academische wereld.

Ook tijdens de 2019-editie selecteert een panel van experts tien producten voor de SIAL Innovation Award finale op basis van productinnovatie en de voordelen voor de consument en de voedingsmiddelenindustrie. Alle geselecteerde producten worden tentoongesteld op het SIAL Innovation forum, mogen het SIAL Innovation Logo gebruiken op alle toekomstige publiciteitsmaterialen en dingen mee in de competitie om de SIAL Innovation Gold, Silver, en Bronze Awards.

De winnaars van de SIAL Innovation Award krijgen een gratis plek in de "World Champions Tour" die de winnende producten gedurende 12
maanden op het innovatie platform van alle SIAL-beurzen van het Sial-netwerk zal tonen, waaronder SIAL Paris, SIAL Interfood in Jakarta, SIAL Middle East in Abu Dhabi, en SIAL Canada in Montreal en Toronto. De 2019 SIAL Innovation finalisten en bekroonde producten zijn van 14 tot en met 16 mei te zien in het SIAL Innovation forum. De winnaars worden aangekondigd op 14 mei, tijdens een speciale prijsuitreiking in de namiddag.

Deelname aan de SIAL Innovation Awards is kostenloos voor alle SIAL China 2019 exposanten. De exposanten worden verzocht in te loggen in de exposanten sectie op de website en het formulier in te vullen dat te vinden is in de rubriek SIAL Innovation. Geregistreerde producten moeten na mei 2018 zijn gecreëerd of op de markt zijn gebracht. Tot 5 april kunnen exposanten zich inschrijven voor SIAL Innovation 2019.

Ga voor meer informatie over SIAL China naar de website van deze vakbeurs voor de voedingsmiddelenindustrie.

Dossiers
Lees ook
Twee redenen om naar Sigep te gaan

Twee redenen om naar Sigep te gaan

Komende zaterdag gaat de ijsbeurs Sigep van start. Van 19 tot en met 23 januari staat het Expo Center in Rimini, Italië niet alleen in het teken van ijs, maar er is veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie. Want Sigep is de laatste jaren meer dan een ijsbeurs. Ook deze veertigste editie laat zien hoe verschillende vakgebieden...

Horecava 2019 van start

Horecava 2019 van start

Vandaag, 7 januari, start de 63e editie van de Horecava. Deze vakbeurs biedt vier dagen lang inspiratie voor professionals in de foodservice branche. Bedrijven presenteren de laatste trends en innovaties. Er zijn er workshops, demonstraties en wedstrijden. Ook voor ijsbereiders is de Horecava interessant. Horecava 2019 De Horecava is onderverdeeld...

Sial biedt inspiratie voor de voedingsmiddelenbranche

Sial biedt inspiratie voor de voedingsmiddelenbranche

De internationale voedingsmiddelenvakbeurs Sial vindt plaats van 21 tot en met 25 oktober 2018 in Parijs. Deze tweejaarlijkse vakbeurs biedt volop inspiratie voor de hele voedingsmiddelenindustrie. De complete branche komt bijeen voor het delen van actuele en toekomstige oplossingen en om samen de vraagstukken voor de aankomende 30 jaren aan te gaan....