Schrijf je in voor Ice this Day

13 augustus 2021

De inschrijving voor Ice this Day is geopend. De jaarlijkse inspiratiedag van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum vindt plaats op dinsdag 14 september in de Food Innovation Academy/IJscentrum in Vlaardingen. Het zeer afwisselende programma is erop gericht om ijsondernemers naar huis te laten gaan met een duidelijke strategie voor het najaar en de seizoenen daarna. Schrijf je dus snel in!

Ice this Day start om 10.30 en eindigt om 17:00. Op het programma staan verschillende workshops en demo's. Allereerst geven Hidde de Brabander en Björn Cocu de workshop pints. Hoe kun je als ijsbereider inspelen op deze trend die we al veelvuldig in de supermarkt zien. Björn en Hidde leggen het concept uit, geven een demo, laten je proeven en beantwoorden al je vragen over dit onderwerp. 

Joris van der Waart geeft een workshop genaamd 'Positionering van je bedrijf'. Zit jouw bedrijf in een positieve flow of denk je dat er (nog altijd) meer groei en mogelijkheden in je bedrijf zitten? Samen met Joris duiken we in de positionering en marketing van jouw bedrijf. Sluiten die wel aan bij wat jij wil? En hoe kun je bouwen aan een goed momentum?

Vervolgens geeft Jochen Neyens van De Potter IJs de presentatie Best Practice. Elke ijsbereider moet voor zijn of haar ijscoupes een kostprijsberekening maken, maar hoe doe je dat nu op de beste manier en hoe behaal je het beste rendement voor jouw zaak? 

En tot slot staat 'Meet, greet & get inspired' op het programma. Hier gaan de VAIJ partners inhoudelijk de dialoog aan over relevante overwerpen, om samen de branche sterker te maken. Een perfect moment om veel inspiratie en ideeën te delen met anderen en zelf op te doen voor je eigen onderneming. 

Vanwege de coronamaatregelen is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je daarom snel in en mis deze dag vol inspiratie niet! Ga voor meer informatie over deze dag naar het Ambachtelijk IJscentrum.

Altijd op de hoogte blijven?