Samenwerking tussen Valmar Benelux en IFI

Valmar - IFI

Valmar Benelux en IFI werken sinds 1 september 2017 samen. Met deze stap kunnen de bedrijven samen de Nederlandse markt bedienen en inspelen op de groeiende vraag naar exclusieve en hoogwaardige schepijsvitrines en inrichtingen.

Martin van Rossum, algemeen directeur Valmar Benelux: "Bij de inrichting van ijssalons ervaren wij een toenemende vraag naar meer exclusieve vormgeving in schepijsvitrines. En IFI is daarvoor onze nieuwe partner: hun visie, producten, klantbenadering en serviceniveau sluiten namelijk naadloos aan bij onze werkwijze. De IFI schepijsvitrines en interieurs worden gefabriceerd in Pesaro, Italië. Voor het ontwerpen van nieuwe vitrines wordt samengewerkt met gespecialiseerde Italiaanse designers. De gehele productie van het brede assortiment aan schepijsvitrines vind plaats in eigen huis, waardoor de kwaliteit en de degelijkheid ongekend goed zijn. Door deze samenwerking bieden wij ondernemers nu nog meer keuze in het aanbod van schepijsvitrines. Het werken met een IFI schepijsvitrine geeft een ijssalon een nóg mooiere uitstraling en zorgt daarmee ook voor een stap in de presentatie van ambachtelijk gemaakt schepijs’.

Valmar Benelux

Valmar Benelux is een gespecialiseerd leverancier van ijsbereidingsapparatuur en heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van ambachtelijke ijsbereiding, ijssalons en alles wat bij het succesvol starten en exploiteren van een ijssalon komt kijken. Het bedrijf is gespecialiseerd in zowel de verkoop als de service van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige apparatuur.

IFI

IFI werd opgericht in 1962. Het bedrijf is gevestigd in Pesaro (Italië). Als marktleider is IFI gespecialiseerd in de productie van een zeer breed assortiment schepijsvitrines, gebaksvitrines en andere vitrines. Daarnaast is IFI ook zeer sterk in het ontwerpen en leveren van complete interieurs voor ijssalons en bars. IFI is een zelfstandige onderneming en hecht veel waarde aan exclusiviteit, originaliteit en kwaliteit en wordt voor Nederland vertegenwoordigd door Johan Rikken.

Lees ook
Sigep 2020:  Vers beleven!

Sigep 2020: Vers beleven!

Opvallend op Sigep in het Italiaande Rimini was dit jaar de aandacht voor versbeleving. De consument wil vers beléven, dus zien, horen, ruiken en natuurlijk proeven. Dat zagen we terug in machines die ijsdraaien voor het oog van de klant, koffiebonen die ter plekke gebrand worden en cake met ijs dat klaargemaakt wordt waar je bijstaat.

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.

Ice Experience bij  Pavarotti Dolce

Ice Experience bij Pavarotti Dolce

Pavarotti Dolce in Leidschendam is met recht kleurrijk te noemen. Met Barbie-roze banken en showlichtjes doet de ijswinkel Amerikaans aan en een tikkeltje over de top. Dat was precies de intentie van eigenaar René Bogaart. Zijn winkel moet plezier uitstralen, hij wil een ice cream experience neerzetten. In al zijn horecaondernemingen slaat hij...