Samenwerking NextDeli en The High Five Company

High five companuy_Pb Next Deli

Foto: The High Five Company

NextDeli, een E-commerce platform voor versspeciaalzaken en The High Five Company zijn een samenwerking aan gegaan. Versspecialisten kunnen de bean-to-bar chocolates van The High Five Company voortaan bestellen via NextDeli.

Het E-commerce platform NextDeli werd in 2020 gelanceerd voor versspeciaalzaken. Inmiddels kunnen slagerijen, viswinkels en delicatessenwinkels via NextDeli terecht bij bijna 40 leveranciers van allerlei kwaliteitsproducten zoals grondstoffen, hulpstoffen, halffabricaten en eindproducten. Nu ook voor het assortiment van The High Five Company. Dit bedrijf heeft meer dan 650 chocoladespecialiteiten van meer dan 25 wereldwijde makers in het assortiment.

Dennis van Essen, eigenaar van The High Five Company: "Wij willen mensen blij maken en laten genieten van goede, echte chocolade uit een transparante keten die eerlijk is voor iedereen. De speciaalzaak is bij uitstek geschikt om onze producten bij een breed publiek wat waarde hecht aan smaak en kwaliteit onder de aandacht te brengen, die zich daarmee tevens kan onderscheiden van andere retailkanalen. Ons assortiment is via NextDeli heel toegankelijk voor de speciaalzaak en bestellen gaat snel en eenvoudig. NextDeli is voor de speciaalzaak een one-stop-shop wat het inkoopproces aanzienlijk vereenvoudigt. Een win-win voor alle partijen.”

Ben Hansen, directeur van NextDeli: “De speciaalzaak heeft het afgelopen jaar een toename in haar verkoop gezien doordat er plotseling Corona kwam en de horeca op slot ging. Mensen zoeken dan toch naar iets speciaals om zichzelf of anderen te verwennen. Nu de lockdown officieel is afgelopen is de horeca ook weer open en is het de kunst voor de speciaalzaak ondernemer om zijn klant te blijven verrassen met bijzondere producten. Chocoladeproducten zijn er te kust en te keur, maar vaak van een algemene 13-in-1-dozijn kwaliteit. The High Five Company importeert uit de hele wereld meer dan 650 bijzondere ‘bean-tobar’ chocoladeproducten die wereldwijd worden vervaardigd. Een bijzondere aanvulling ook in het bijzondere aanbod op het Nextdeli platform.

Dossiers
Lees ook
Jo’s IJssalon is in trek bij bourgondische levensgenieter

Jo’s IJssalon is in trek bij bourgondische levensgenieter

Bij veel familiebedrijven is een opvolger vinden een probleem. Zo niet bij Jo’s IJssalon in Reuver. Na jarenlang samen met zijn vader Johan de ijssalon te hebben gerund, nam Dennis Lemmen op 1 januari 2020 de zaak over. De passie voor ijs heeft hij van zijn vader geërfd, zo leert een bezoek aan de Limburgse ijsmaker.

Sigep 2022: een terugblik

Sigep 2022: een terugblik

Sigep 2022 zit er weer op. Vijf dagen lang stond Rimini Expo Centre in het teken van ijs, patisserie, brood, chocolade en koffie. Met 950 merken, 3000 zakelijke ontmoetingen en bezoekers uit meer dan 80 landen kijkt de organisatie terug op een succesvolle editie.

Eerste editie Sigep China in april 2023

Eerste editie Sigep China in april 2023

De Italiaanse ijsbeurs Sigep breidt uit naar China. Dat maakte de organisatie vandaag bekend in een persconferentie tijdens de beurs in Rimini. Sigep China vindt voor het eerst plaats van 19 tot 21 april 2023 in Shenzhen.