Samenwerking Delital Foodservice en het IJscentrum

18 juni 2018

Vertegenwoordigers van Delital Foodservice en het IJscentrum ondertekenden 12 juni in Weerselo een samenwerkingsovereenkomst. Namens Delital Foodservice waren productmanager Hanneke Segerink en sales manager Hendrik Rozendal aanwezig. Manager Jacques Vos vertegenwoordigde het IJscentrum - Wageningen.

Delital Foodservice

Delital Foodservice is een leverancier van grondstoffen en anderen producten voor de ambachtelijke ijsbranche. ForIce is het eigen merk waarmee het bedrijf zich binnen het IJscentrum profileert. Ook stelt het bedrijf de kennis en support beschikbaar aan het Kenniscentrum. Op deze wijze willen ze de Ambachtelijke IJsbranche ondersteunen.

IJscentrum - Wageningen

Voor het IJscentrum is sponsoring is noodzakelijk om de toegang tot de opleidingen en examens zo laagdrempelig mogelijk te houden. Op deze wijze kan de professionalisering van de ambachtelijke ijsbranche op niveau worden gehouden houden. Sinds de oprichting van het IJscentrum (1999) is dit ook altijd de insteek geweest. Dankzij de support van alle partners is dit ook een succes geworden. Het IJscentrum streeft daarom naar een nauwe samenwerking met alle belangrijke partijen in deze sector.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?