Robèrt van Beckhoven opent ijssalon en crêperie

Robert van Beckhoven

Naast het KVL-terrein in Oisterwijk opent Robèrt van Beckhoven een ijssalon en crêperie. Een ijssalon was al lange tijd een wens van de meester patissier en boulanger vertelt hij aan Omroep Brabant.  "Want een bakker is veel meer dan alleen maar brood en taarten. De pannenkoek is in beginsel ook brood. Het vroegere brood leek nog het meest op een pannenkoek. Dus het hoort gewoon bij ons vak." 

De ijssalon en de crêperie is gevestigd in de voormalige brandweergarage van de naastgelegen leerfabriek. Hier was al een restaurant gevestigd met de toepasselijke naam De Kazerne. Robèrt en zijn partner Pirjo namen de zaak over van Bart Kolen. Het geld hiervoor kregen ze bijeen met een succesvolle  crowdfundingscampage. Met 2,5 week had het stel de benodigde 250.000 euro bijelkaar.

Vanaf deze week is de ijssalon en crêperie geopend. Klanten kunnen er terecht voor ambachtelijk ijs, pannenkoeken, wafels en besloten feesten. 

Dossiers
Lees ook
Nieuw interieur? Zes tips voor een voedselveilige keuze

Nieuw interieur? Zes tips voor een voedselveilige keuze

Bij een verbouwing moet je als ondernemer veel keuzes maken. Welke aannemer, welk materiaal, hoeveel koelvitrines en schappen en welk kassasysteem? Het is raadzaam ook de voedselveiligheid hierin mee te nemen. Hier zijn zes tips voor voedselveiligheid om rekening mee te houden.

De beste ijssalons volgens 24Kitchen

De beste ijssalons volgens 24Kitchen

Televisiezender 24Kitchen ging op zoek naar de twintig beste ijssalons van Nederland. Dus vroegen ze aan hun volgers op social media wat zij de beste ijssalon vonden. Hieruit rolde de 24Kitchen ijssalonlijst 2019.

Acht punten die van je winkel een experience maken

Acht punten die van je winkel een experience maken

Experience wordt steeds belangrijker voor een winkel. Klanten zijn op zoek naar een ervaring. Het begrip experience-economy is al twintig jaar geleden bedacht, maar het is nog steeds niet helemaal duidelijk wat een ‘ervaring’ precies is. Katelijn Quartier benoemt acht eigenschappen die van een winkel een experience maken.