Nieuws

Rentokil Pest Control

Ongediertebestrijder Rentokil Pest Control maakte 3 juli de overname van Van Loon & Zonen bekend. Met de overname versterkt Rentokil de positie op de markt van ongediertepreventie en -bestrijding. Ongediertebestrijding en hygiëne is belangrijk in de voedingsindustrie. Naast de productgaranties aan de klanten, moeten bedrijven ook voldoen aan alle veiligheids- en gezondheidseisen die auditorganisaties stellen.

Van Loon & Zonen is al sinds 1895 actief in deze markt. De servicemedewerkers maken vanaf maandag 2 juli deel uit van de Rentokil organisatie. Het bedrijf heeft vooral klanten in de Randstad. Hier is Rentokil ook sterk vertegenwoordigd. Jacob Catsburg, Country Manager Rentokil: “Door de overname zorgt Rentokil voor een verdere versterking en verbreding van haar activiteiten in deze regio.” Catsburg geeft aan dat de klanten van Van Loon & Zonen kunnen “blijven rekenen op een vertrouwde service”.

Rentokil Pest Control

Rentokil Pest Control verzorgt sinds de oprichting in 1936 professionele ongediertebestrijding en -preventie bij particulieren en bedrijven. Het bedrijf bestrijdt naar eigen zeggen alle soorten ongedierte met de nieuwste innovaties.

 

—————————–
Bron: Rentokil Pest Control neemt Van Loon & Zonen over

Deel dit artikel