Professor Grunschnabel zoekt assistenten

Grunschnabel

Hoewel de winter in aantocht is, is Professor Grunschnabel in zijn Alkmaarse ijslaboratorium hard aan het werk om aan de groeiende vraag te voldoen. IJs is immers niet alleen lekker in de zomer, juist in deze tijd van het jaar met de feestdagen in aantocht is het een populair product. In twee maanden tijd is het totaal aantal verkooppunten in Nederland en België gestegen van 100 naar 140.

De Professor heeft versterking nodig, en daarom is hij op zoek naar Research Assistants die hem kunnen ondersteunen met vergroten van de productiecapaciteit. Bovendien wil hij graag eenpersoonsporties op de markt brengen, en daarvoor het hij een schattig bekertje op het oog. Assistent van Professor Grunschnabel worden? Voor meer informatie, ga naar www.oneplanetcrowd.nl/project/professorgrunschnabel.

Het ijs van Professor Grunschnabel is 100% plantaardig op basis van water of kokosmelk en daarom lactosevrij, glutenvrij en sojavrij. Dit is uniek, want in het meeste ijs wordt zuivel verwerkt, zelfs in industrieel sorbetijs. Plantaardig ijs is lichter op de maag en beter voor de planeet, aldus oprichter Pepijn Ornstein. Zowel de exotische als de meer klassieke ijssmaken van Professor Grunschnabel zijn gemaakt van zo vers mogelijk fruit, verse kruiden, met vers geperst limoen‐ of citroensap. Het perfecte nagerecht voor de feestdagen dus!