Poptasi hult MINI in chocolade

AMSTERDAM - Het team van Poptasi creative pastry agency mocht zich afgelopen weekend uitleven in de MINI Brand Store. Met 200 kilogram chocolade en een MINI Cooper, die tijdens het pre-Easter Chocolate Weekend tot paaskunst werd verheven.

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart konden bezoekers aan de Brand store de chocolade niet alleen zien en ruiken, maar ook voelen én proeven. Samen met Nelleke Stam van BonBonfactory had Poptasi macarons, bonbons, maduches en friandise-bonbons meegenomen. En werd er échte chocolademelk geschonken.

Chocolized

De MINI werd door Poptasi's Patrick van Drie compleet (op de banden na) gehuld in chocolade. Zoals hij zelf noemt: "Chocolized". Deze chocolized auto blijft tot en met Eerste Paasdag te bewonderen in de etalage van De MINI Brand Store aan het Leidseplein in Amsterdam. Op 2e Paasdag wordt ze afgebroken en wordt de chocolade aan de bezoekers uitgedeeld.

 
Lees ook
Jo’s IJssalon is in trek bij bourgondische levensgenieter

Jo’s IJssalon is in trek bij bourgondische levensgenieter

Bij veel familiebedrijven is een opvolger vinden een probleem. Zo niet bij Jo’s IJssalon in Reuver. Na jarenlang samen met zijn vader Johan de ijssalon te hebben gerund, nam Dennis Lemmen op 1 januari 2020 de zaak over. De passie voor ijs heeft hij van zijn vader geërfd, zo leert een bezoek aan de Limburgse ijsmaker.

Sigep 2022: een terugblik

Sigep 2022: een terugblik

Sigep 2022 zit er weer op. Vijf dagen lang stond Rimini Expo Centre in het teken van ijs, patisserie, brood, chocolade en koffie. Met 950 merken, 3000 zakelijke ontmoetingen en bezoekers uit meer dan 80 landen kijkt de organisatie terug op een succesvolle editie.

Eerste editie Sigep China in april 2023

Eerste editie Sigep China in april 2023

De Italiaanse ijsbeurs Sigep breidt uit naar China. Dat maakte de organisatie vandaag bekend in een persconferentie tijdens de beurs in Rimini. Sigep China vindt voor het eerst plaats van 19 tot 21 april 2023 in Shenzhen.