Poptasi hult MINI in chocolade

AMSTERDAM - Het team van Poptasi creative pastry agency mocht zich afgelopen weekend uitleven in de MINI Brand Store. Met 200 kilogram chocolade en een MINI Cooper, die tijdens het pre-Easter Chocolate Weekend tot paaskunst werd verheven.

Op zaterdag 28 en zondag 29 maart konden bezoekers aan de Brand store de chocolade niet alleen zien en ruiken, maar ook voelen én proeven. Samen met Nelleke Stam van BonBonfactory had Poptasi macarons, bonbons, maduches en friandise-bonbons meegenomen. En werd er échte chocolademelk geschonken.

Chocolized

De MINI werd door Poptasi's Patrick van Drie compleet (op de banden na) gehuld in chocolade. Zoals hij zelf noemt: "Chocolized". Deze chocolized auto blijft tot en met Eerste Paasdag te bewonderen in de etalage van De MINI Brand Store aan het Leidseplein in Amsterdam. Op 2e Paasdag wordt ze afgebroken en wordt de chocolade aan de bezoekers uitgedeeld.

 

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Familiebedrijf na overstromingen verder als Smaakmakerij Botterweck

Familiebedrijf na overstromingen verder als Smaakmakerij Botterweck

De overstroming in de zomer van 2021 in Valkenburg, trof ook het bedrijf van ijsmaker Ferry Philippi. Zijn ijssalon annex bakkerij en lunchroom kwam onder water te staan. Gedreven door zijn passie voor het ijs maken, pakte Philippi vorig voorjaar de draad weer op. Met de nieuwe naam Smaakmakerij Botterweck kreeg het familiebedrijf een tweede leven.

Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Coco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Het chocolademerk Coco & Sebas neemt zestien winkels van Leonidas over. Het Brabantse bedrijf heeft overeenstemming bereikt over de doorstart van de locaties met de curator van Handelsonderneming Min B.V., die de Leonidas-winkels exploiteerde. Ten minste zestien van in totaal twintig Leonidas-winkels krijgen een doorstart. Ook het hoofdkantoor en de...

Cursus Basis Chocoladebereider bij het IJscentrum

Cursus Basis Chocoladebereider bij het IJscentrum

Begin maart organiseert het IJscentrum voor de eerste keer de cursus Basis Chocoladebereider. “Vanuit ijs is de stap naar chocolade klein. De twee productgroepen liggen in elkaars verlengde”, aldus Hidde de Brabander, manager van het IJscentrum.