Pop-up Vegan ijssalon Van Leeuwen

Van Leeuwen Ice Cream_Flickr

Foto: Van Leeuwen Ice Cream Truck, Flickr

IJsmerk Van Leeuwen opent een pop-up vegan ijssalon in de JuiceBrothers kiosk aan de Admiraal de Ruyterweg in Amsterdam. De twee ondernemingen werken sinds 2017 samen. Het ijs van Van Leeuwen wordt al in twee andere locaties van de JuiceBrothers verkocht, meldt Foodclicks.

Van Leeuwen is een Amerikaans ijsmerk. De broers Ben en Peter van Leeuwen begonnen het bedrijf samen met Ben's vrouw Laura O’Neill in New York. Ze startten met de verkoop van ambachtelijk ijs vanuit een ijswagen in New York. Inmiddels heeft het bedrijf verschillende vestigingen in New York en Los Angeles.

Het merk is bekend vanwege het assortiment veganistisch ijs. Het wordt gemaakt van huisgemaakte cashewmelk, biologische kokosmelk, biologische extra vierge kokosolie, biologische rietsuiker en pure cacaoboter en is verkrijgbaar in smaken als  Cherry, Banana Walnut, Cookie en Pistache.

Bron: Foodclicks

 

Dossiers
Lees ook
Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Vipam gaat samenwerken met Beko en Veenhuizen Groep. Beko wordt distributiepartner van de producten van Babbi. Veenhuizen Groep wordt ambassadeur van Babbi en gaat de producten gebruiken tijdens demonstraties. Samenwerking met Beko Babbi is een hoogwaardig Italiaans ijsgrondstoffenmerk. Vipam is sinds 2017 exclusief verdeler van deze producten. Door...

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.

Open House PreGel Benelux

Open House PreGel Benelux

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.