Oppo Ice Cream voegt twee smaken toe aan assortiment

21 maart 2019

Oppo Ice Cream voegt twee nieuwe smaken toe aan hun assortiment low-calorie ijs. Naast Salted Caramel en Colombian Chocolate & Hazelnut zijn nu ook Raspberry & Vanilla en Speculoos Crunch verkrijgbaar. 

Een vakkundige jury bestaande uit culinaire journalisten en bloggers beoordeelde onlangs Oppo als lekkerste roomijs in de categorie low-calorie roomijs. Deze test bestond uit verschillende merken roomijs (zowel traditioneel en low-calorie) en was opgedeeld in drie rondes: Salted Caramel, Cookie Dough en Chocolate. Oppo kreeg de hoogste totaalscore, waarbij de Salted Caramel verreweg de grote winnaar was. 

Nieuwe smaken

Het idee voor Speculoos Crunch ontstond toen Charlie, medeoprichter van Oppo, tijdens een bezoek aan Amsterdam een Speculoos koekje bij zijn espresso kreeg en meteen weg was van de smaak. Het eindresultaat is een mix van kaneelijs met de crunch van knapperige stukjes Speculoos koek. Voor de eerste fruitsmaak in het assortiment werd Oppo’s Madagascan Vanilla vermengd met framboos om zo de nieuwe smaak Raspberry & Vanilla te creëren. 

Alle smaken van Oppo worden bereid met verse weidemelk, virgine kokosolie en steviablad in plaats van de gebruikelijke room en suiker. Dit betekent dat een bolletje zo’n 40 calorieën bevat, ongeveer een kwart van traditioneel roomijs. 

Oppo Ice Cream 

Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Oppo produceert ijs met minder suiker en calorieën. Op dit moment is Oppo in Nederland verkrijgbaar in de smaken Salted Caramel, Colombian Chocolate & Hazelnut, Raspberry & Vanilla en Speculoos Crunch. 

 

Altijd op de hoogte blijven?