IJs

Nieuws van het Ambachtelijk IJscentrum

8 november 2019

Komende dinsdag 12 november de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum plaats bij Chocolatemakers in Amsterdam. Na de ALV wordt de wedstrijdbriefing gegeven voor de IJsVak-Wedstrijden 2020, die deze keer om kersenijs op waterbasis (sorbet) draaien.

Verder geeft chocolade- en ijsmaker Kees Raat een presentatie en krijgen de aanwezigen een rondleiding door de chocoladefabriek. Kijk hier voor agenda en aanmelden (ook voor niet-leden): www.ijscentrum.nl/events/.

Facebook-groep
De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum heeft sinds kort een eigen Facebook-groep. Deze is te vinden via de Facebook-pagina Ambachtelijk IJscentrum. De groep is alleen toegankelijk voor leden van de vereniging. Het is de bedoeling dat leden deze besloten omgeving gaan benutten als soort van forum: ideeën delen, kennis opdoen en occasions aanbieden. Omdat een forum echt niet meer van deze tijd is, en er toch behoefte is naar meer communicatie onderling, hebben we deze community opgericht. Bijna alle ijsbereiders zijn immers bekend met Facebook. Alleen (bestuurs)leden kunnen zich aansluiten bij dit 'forum'. Leden van de vereniging kunnen elkaar ook uitnodigen om lid te worden van de Facebook-groep. Link naar de groep:  www.facebook.com/groups/AmbachtelijkIJscentrum/.

Altijd op de hoogte blijven?