Nieuwe Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus

17 januari 2018

Met ingang van 16 januari 2018 gaat John Brouwers aan de slag als Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus. Bakeplus gelooft dat ze met Brouwers een ervaren en betrouwbaar aanspreekpunt voor IJs en Food Solutions relaties in huis hebben gehaald.

John heeft ruime ervaring opgedaan in diverse commerciële functies in de bakkerij, zuivel, horeca en softijs branches. Hij was werkzaam als accountmanager/salesmanager bij onder andere  Decora Food Products, Briceland, Friesland Foods en Nestle. Hij had daarbij de verantwoordelijkheid voor prijsbeleid, HACCP, productontwikkeling, conceptontwikkeling, opzet van beurzen en export. De passie voor het 'vak' heeft hij mede verkregen door zijn verleden, waarin hij werkzaam was als kok, onder andere in een Michelin ster restaurant.

John zal tijdens de SIGEP in Rimini voor het eerst in zijn nieuwe rol actief kennis gaan maken met diverse relaties op het gebied van ijs en ook bakkerij. Ook zal John op 4 en 5 maart aanwezig zijn tijdens de Bakkersvak 2018.

Altijd op de hoogte blijven?