Nieuwe Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus

Met ingang van 16 januari 2018 gaat John Brouwers aan de slag als Sales Manager IJs en Food Solutions bij Bakeplus. Bakeplus gelooft dat ze met Brouwers een ervaren en betrouwbaar aanspreekpunt voor IJs en Food Solutions relaties in huis hebben gehaald.
John heeft ruime ervaring opgedaan in diverse commerciële functies in de bakkerij, zuivel, horeca en softijs branches. Hij was werkzaam als accountmanager/salesmanager bij onder andere Decora Food Products, Briceland, Friesland Foods en Nestle. Hij had daarbij de verantwoordelijkheid voor prijsbeleid, HACCP, productontwikkeling, conceptontwikkeling, opzet van beurzen en export. De passie voor het 'vak' heeft hij mede verkregen door zijn verleden, waarin hij werkzaam was als kok, onder andere in een Michelin ster restaurant.
John zal tijdens de SIGEP in Rimini voor het eerst in zijn nieuwe rol actief kennis gaan maken met diverse relaties op het gebied van ijs en ook bakkerij. Ook zal John op 4 en 5 maart aanwezig zijn tijdens de Bakkersvak 2018.
Altijd op de hoogte blijven?
Meer over
Lees ook
Ben & Jerry’s organiseert Free Cone Day
Free Cone Day van Ben & Jerry’s keert terug. Op maandag 3 april deelt het ijsmerk in de Ben & Jerry’s Scoop Shop in de Witte de Withstraat in Rotterdam van 14:00 tot 2
De eetbare ijslepels van Ecopoon
Ecopoon lanceert dit voorjaar een nieuwe eetbare lepel. De Glacette is speciaal ontwikkeld voor desserts en ijssalons. Onlangs haalde de Belgische producent van eetbare en ecologische lepels meer dan een half miljoen euro op voor verdere uitbreiding.
Zo werkt alcohol in je ijs
Steeds meer ijsbereiders zijn benieuwd naar de mogelijkheden om alcohol in het ijs te verwerken. Wat is het effect en hoe zorg je voor balans in je receptuur? Dat vergt ‘puzzelwerk’. Houd je hoofd daarom helder als je met alcohol in ijs aan de slag gaat.