Nieuwe naam voor Chocoladespecialist Rijkenberg

Henk Bijma en Hans Neef zijn sinds 2012 de eigenaren van Chocoladespecialist Rijkenberg. Na meer dan 57 jaar bestaan hebben ze besloten de naam van het Heerhugowaardse bedrijf te veranderen in De Chocoladefabriek.

De chocoladeproducten waren voor de overname in 2012 nog relatief onbekend in de Nederlandse food retail. De naamswijziging komt voort uit het feit dat de eigenaren het belangrijk vinden dat hun klanten weten dat De Chocoladefabriek de chocolade zelf maakt. De toevoeging van ‘fabriek’ benadrukt de producerende kant van het bedrijf. Hans Neef: “Voor food retailers is het mogelijk om elk chocoladeproduct te laten maken. Voor hen zijn wij een ‘one-stop-partner’ op het gebied van ambachtelijke chocoladespecialiteiten”.

 

Meer over
Lees ook
Jo’s IJssalon is in trek bij bourgondische levensgenieter

Jo’s IJssalon is in trek bij bourgondische levensgenieter

Bij veel familiebedrijven is een opvolger vinden een probleem. Zo niet bij Jo’s IJssalon in Reuver. Na jarenlang samen met zijn vader Johan de ijssalon te hebben gerund, nam Dennis Lemmen op 1 januari 2020 de zaak over. De passie voor ijs heeft hij van zijn vader geërfd, zo leert een bezoek aan de Limburgse ijsmaker.

Sigep 2022: een terugblik

Sigep 2022: een terugblik

Sigep 2022 zit er weer op. Vijf dagen lang stond Rimini Expo Centre in het teken van ijs, patisserie, brood, chocolade en koffie. Met 950 merken, 3000 zakelijke ontmoetingen en bezoekers uit meer dan 80 landen kijkt de organisatie terug op een succesvolle editie.

Eerste editie Sigep China in april 2023

Eerste editie Sigep China in april 2023

De Italiaanse ijsbeurs Sigep breidt uit naar China. Dat maakte de organisatie vandaag bekend in een persconferentie tijdens de beurs in Rimini. Sigep China vindt voor het eerst plaats van 19 tot 21 april 2023 in Shenzhen.