Nieuwe locatie Ice This Day

2 september 2021

Ice This Day heeft een nieuwe locatie. Het jaarlijkse event voor de ijsbranche op 14 september vindt niet plaats bij het IJscentrum maar bij Postillion Hotel & Convention Centre Rotterdam. IJsondernemers kunnen zich nog steeds inschrijven voor deze dag vol inspiratie en kennis.

Er staat een zeer afwisselend programma klaar met voor Ice This Day. Het doel van de verschillende workshops en demo's is om ijsondernemers naar huis laten gaan met een duidelijke strategie voor het najaar en de seizoenen daarna. 

Programma Ice This Day

Zo geven Hidde de Brabander en Björn Cocu de workshop pints. Hoe kun je als ijsbereider inspelen op deze trend die we al veelvuldig in de supermarkt zien. Björn en Hidde leggen het concept uit, geven een demo, laten je proeven en beantwoorden al je vragen over dit onderwerp. 

Daarnaast is er een workshop van Joris van der Waart over de positionering en marketing van jouw bedrijf.  Jochen Neyens van De Potter IJs geeft de presentatie Best Practice. Elke ijsbereider moet voor zijn of haar ijscoupes een kostprijsberekening maken, maar hoe doe je dat nu op de beste manier en hoe behaal je het beste rendement voor jouw zaak? En tot slot staat 'Meet, greet & get inspired' op het programma waar de VAIJ partners inhoudelijk de dialoog aangaan over relevante overwerpen, om samen de branche sterker te maken. 

Vanwege de coronamaatregelen is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je daarom snel in en mis deze dag vol inspiratie niet! Ga voor meer informatie over deze dag naar het Ambachtelijk IJscentrum.

 

Altijd op de hoogte blijven?