Najaar 2022 frituurdemonstraties bij EverBake

Oliebollen frituren_Foto EverBake

Foto: EverBake

EverBake organiseert op 12 en 13 september frituurdemonstraties in de proefbakkerij bij het hoofdkantoor in Breda. Aan bod komen onder andere slimmer frituren, de frituurlijn en tips voor het beslag voor oliebollen en andere producten.

“In september gaan veel ondernemers zich oriënteren op het frituurseizoen dat bij velen in december losbarst”, vertelt Peter Eversdijk van EverBake. “Daarom organiseren wij op 12 en 13 september frituurdemonstraties op ons hoofdkantoor in de proefbakkerij te Breda.”

Frituren

Volgens Everdijk is dit het evenement voor iedereen die gaat frituren. “Het geeft een goede kijk op wat voor soort CREARE frituurlijn er nodig is en in welke capaciteit. Ook het automatiseren van de lijn komt aan bod. Wat zijn de voordelen van de verschillende extra opties zoals het automatisch bijvullen van de olie of een bredere CREARE. De ondernemer kan na deze demonstratie een goede afweging maken wat hij nodig heeft. Maar met goede apparatuur alleen red je het niet.”

Beslag

Royal Steensma is aanwezig en geeft allerlei tips voor het maken van een goed beslag kunt maken voor oliebollen. Daarnaast krijgt de bezoeker ook inzicht in welke producten je nog meer kunt frituren, de winstgevendheid en wat de mogelijkheden zijn voor het leasen van de apparatuur.

Meer informatie over deze demonstraties is te vinden op de website van EverBake.  Belangstellenden kunnen zich hier ook inschrijven. 

EverBake

De EverBake Group produceert spraymachines (ZELA) en frituurlijnen (CREARE) en is erkend importeur van Heuft-ovens en iceCool-koel-, en vriescellen en (rem)rijskasten. Daarnaast produceert het bedrijf zelf bakeware, coatings, werkbanken en wagens.

Geen nieuws van Bakkers in bedrijf meer missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke woensdag het laatste nieuws. 

Inschrijven nieuwsbrief
Dossiers
Lees ook
Vierde generatie zorgt voor vierde transformatie in ijssalon De Hoop

Vierde generatie zorgt voor vierde transformatie in ijssalon De Hoop

“Dit kan echt alleen maar jouw zaak zijn”, zeggen collega-ijsbereiders lachend wanneer ze de vernieuwde winkel van ijssalon De Hoop in Blaricum binnenstappen. Roze plafonds, een terrazzovloer en als eyecatcher een joekel van een centraal geplaatste, ronde vitrine: een ijspodium. Eigenaresse Caroline Kooij straalt ervan. “Het was tijd voor vernieuwing.”

Gelato Giuliano profiteert van vakantiesfeer

Gelato Giuliano profiteert van vakantiesfeer

Koud een half jaar na de start van ijssalon Gelato Giuliano in Antwerpen werd eigenaar Julien Limbach in 2021 uitgeroepen tot beste ijsbereider van België. Met ijs van eekhoorntjesbrood en andere klassieke en creatieve smaakcombinaties maakt deze ijssalon naam. “Door de hoge kwaliteit van ingrediënten zijn de mensen bereid 4 euro per bol te betalen.”

Ondernemers maken zich zorgen om verhoging minimumloon

Ondernemers maken zich zorgen om verhoging minimumloon

Verschillende media meldden vorige week dat het kabinet vanaf volgend jaar het wettelijk minimumloon wil verhogen. Brancheorganisaties in de detailhandel en winkelambachten, waaronder, NBOV, Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) vrezen dat dit tot grote problemen gaat leiden en pleiten voor een...