Modulair uitbreidbare ijssalon op IJsVak-Beurs

UDEN ‒ Bezoekers van de IJsVak-Beurs kunnen een volledig uit kant-en-klare modules opgebouwde ijssalon ervaren. Tijdens de beurs, 2 en 3 februari 2016 in Uden, brengen de bedrijven Redie Interieurs, Bakeplus, Carpigiani Ambachtelijk Benelux en Ice Concepts Benelux in beeld wat er met hun modulair opgebouwde ijssalon mogelijk is.

De bedrijven bieden samen een complete oplossing voor ijssalonhouders die uitbreiding van hun assortiment overwegen. Wil hij bijvoorbeeld ook chocolade en bonbons verkopen? Dat kan razendsnel en tegen een gunstige prijs worden geregeld met de aanschaf van een module.

  • Alle benodigde kennis is aanwezig

De bedrijven hebben ruime ervaring met het inrichten van ijssalons en ondersteunen de ijssalonhouders met uitleg over wettelijke eisen, organisatorische consequenties en te verwachten kosten en opbrengsten van de door hun gekozen module.

De modules zijn bedoeld om de belangrijke stap naar uitbreiding van het assortiment gemakkelijker te maken. De bedenkers zijn uitgegaan van een ijssalon die al ambachtelijk schepijs verkoopt en daarnaast nog meer wil verkopen, maar op de beurs laten ze zien dat ook een lege ruimte razendsnel kan worden omgetoverd in een gloednieuwe ijssalon met alles erop en eraan.

  • Zo heeft deze ijssalon:
  • Een vitrine met schepijs
  • Koffie
  • Een patisserie
  • Chocolade en bonbons
  • Softijs
  • Een uitgebalanceerd verlichtingssysteem
  • Publiekstrekker

    De ijssalon op de beurs is gebouwd door Redie Interieurs uit Oirschot en dient als publiekstrekker waar beursbezoekers met de bedenkers kunnen sparren over de mogelijkheden voor uitbreiding van bestaande ijssalons of het opzetten van volledig nieuwe ijssalons.

    • In en rond de ijssalon zijn de volgende innovaties te bezichtigen:
  • Een pozzetti meubel module van (I.C.B.).
  • Een luxorkast bedoeld voor ijstaarten en desserts (I.C.B.).
  • Diverse vitrines in iedere stand om de ijssalon heen (Carpigiani B en I.C.B.).
  • Art: de machine om sticks en eenvoudige ijstaarten te maken (module Carpigiani A.B.).
  • Vernieuwende ijssmaken en noviteiten van drie fabrikanten (Bakeplus met PreGel, Fabbri en AromItalia) allen bezet en ingevuld door Italiaanse specialisten.
  • Een ‘Switch Me unit’ (aanpasbare presenteertafel) met een wafelconcept (actief bemand) (module Redie en Bakeplus).
  • Een ‘Switch Me unit’ met en bonbon presentatie (module Redie ingevuld door Winters Chocolade)
  • Specialisten

    Voor meer informatie over de onderwerpen verwijst de organisatie door naar de specialisten die rondom deze ijssalon gepresenteerd staan; Ice Concepts Benelux, PreGel, Dawn, Fabbri, Bakeplus, Carpigiani Ambachtelijk Benelux met Mr. Art, Redie Interieurs, en AromItalia. Bezoekers kunnen bij deze specialisten terecht voor informatie over hun specifieke kennisbijdrage in dit gezamenlijk gepresenteerde project. De bedrijven allemaal hun laatste innovaties en smaken die de afgelopen Sigep in Rimini zijn geïntroduceerd.

    Lees ook
    IJssalon Venezia herrijst in Openluchtmuseum

    IJssalon Venezia herrijst in Openluchtmuseum

    Venezia is een van de oudste en bekendste Italiaanse ijssalons in Nederland. In 2011 was eigenaar Carlo de Lorenzo genoodzaakt om met het familiebedrijf te stoppen. Sinds juni van 2021 is de ijssalon in jaren zestig-stijl herbouwd in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. “Ik word elke keer weer emotioneel als ik hier ben.”

    Gewijzigd arbeidsrecht

    Gewijzigd arbeidsrecht

    De Wet transparante en voorspelbare arbeidsovereen-komsten werd op 19 april aangenomen door de Tweede Kamer. Per 1 augustus 2022 moet de wet gaan zorgen voor betere arbeidsvoorwaarden van werknemers.

    Miuz Gelato Artigianale en NENI maken samen hummus gelato

    Miuz Gelato Artigianale en NENI maken samen hummus gelato

    Mediterraans restaurant NENI en ijssalon Miuz Gelato Artigianale creëerden samen een nieuwe ijssmaak: hummus gelato. “Romig, fris een beetje zoet, en helemaal vegan.