Met Beko naar Sigep 2020

Sigep 2019_1

De beurs Sigep is een begrip in de ijswereld. Ieder jaar trekken ijsbereiders naar deze grootste ijsbeurs ter wereld in Rimini voor de laatste trends en ontwikkelingen. Ook kan er veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie worden opgedaan. Meer dan duizend standhouders presenteren er hun grondstoffen, machines en innovaties.

Beko organiseert van 19 tot en met 23 januari een compleet verzorgde reis naar Rimini en Bologna. Op het programma staat niet alleen de beurs, maar ook een bezoek aan drie ijssalon in Bologna en het Ferrari Museum in Maranello.

Sigep is een goede plaats om je te oriënteren als je wilt beginnen met ijs, wilt uitbreiden of restylen. Er staan standhouders van over de hele wereld. Op veel plekken zijn Nederlandse vertegenwoordigers aanwezig van Italiaanse en andere buitenlandse merken. Op Sigep vind je alles: : van ijsmachines, vriezers en vitrines tot ingrediënten, verpakkingen, bedrijfskleding, gereedschappen en winkelinrichting. Bij verschillende stands worden demonstraties gegeven. Daarnaast zijn er wedstrijden voor ijsbereiders, patissiers, chocolatiers en barista’s. Zoals de Gelato World Cup en Pastry Queen.

Meer informatie staat op de website van Beko.

Meer over
Lees ook
De ijsstrends in Italië

De ijsstrends in Italië

In Italië is het volop zomer. De organisatie van SIGEP, de bekende ijsbeurs in Italië, zet daarom de laatste trends in op een rijtje. Wat gebeurt er op ijsgebied in Rimini?

Welke landen nemen deel aan de Gelato World Cup 2020?

Welke landen nemen deel aan de Gelato World Cup 2020?

In 2020 vindt tijdens Sigep de negende editie van de Coppa del Mondo della Gelateria, de Gelato World Cup, plaats. De organisatie maakte onlangs bekend welke landen deelnemen aan deze editie van de wedstrijd.

IJsbereiden tijdens een nationale hittegolf

IJsbereiden tijdens een nationale hittegolf

Het wordt warm de komende dagen, heel warm. Meteorologen schatten de kans dat het hitterecord van 38,6 graden wordt gebroken steeds hoger in. Maar wat betekent de hitte voor ijsbereiders? Een feest voor de omzet of ligt dat toch een beetje anders?