Met Beko naar Sigep 2020

Sigep 2019_1

De beurs Sigep is een begrip in de ijswereld. Ieder jaar trekken ijsbereiders naar deze grootste ijsbeurs ter wereld in Rimini voor de laatste trends en ontwikkelingen. Ook kan er veel inspiratie op het gebied van brood, banket, chocolade en koffie worden opgedaan. Meer dan duizend standhouders presenteren er hun grondstoffen, machines en innovaties.

Beko organiseert van 19 tot en met 23 januari een compleet verzorgde reis naar Rimini en Bologna. Op het programma staat niet alleen de beurs, maar ook een bezoek aan drie ijssalon in Bologna en het Ferrari Museum in Maranello.

Sigep is een goede plaats om je te oriënteren als je wilt beginnen met ijs, wilt uitbreiden of restylen. Er staan standhouders van over de hele wereld. Op veel plekken zijn Nederlandse vertegenwoordigers aanwezig van Italiaanse en andere buitenlandse merken. Op Sigep vind je alles: : van ijsmachines, vriezers en vitrines tot ingrediënten, verpakkingen, bedrijfskleding, gereedschappen en winkelinrichting. Bij verschillende stands worden demonstraties gegeven. Daarnaast zijn er wedstrijden voor ijsbereiders, patissiers, chocolatiers en barista’s. Zoals de Gelato World Cup en Pastry Queen.

Meer informatie staat op de website van Beko.

Meer over
Lees ook
Pop-up Vegan ijssalon Van Leeuwen

Pop-up Vegan ijssalon Van Leeuwen

IJsmerk Van Leeuwen opent een pop-up vegan ijssalon in de JuiceBrothers kiosk aan de Admiraal de Ruyterweg in Amsterdam. De twee ondernemingen werken sinds 2017 samen.

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

Wedstrijdsmaak Gouden IJsspatel 2020

De wedstrijdsmaak voor de Gouden IJsspatel 2020 is bekend: kersen-sorbetijs. Dit maakte SVH Meesterijsbereider Bob Frie 17 juni bekend tijdens de diploma-uitreiking van het IJscentrum.

IJs met kipnuggets

IJs met kipnuggets

De ijsbereiders van XXI ICE in Ierland komen met een nieuwe ijssmaak, Chicken Nugget Ice Cream. IJs gemaakt van kipnuggets van McDonalds.