‘Meer dan Oranje’-campagne Professor Grunschnabel

grunschnabel oranje 4

AMSTERDAM - Aanstaande vrijdag breekt de oranjegekte los. Professor Grunschnabel, een puur plantaardig Nederlands ijsproduct met een Braziliaans hart (de oprichter groeide op in Brazilië), wil dat het aankomend WK voor iedereen een feestje wordt. Dus ook voor alle vrouwen – en mannen – die niet van voetbal of oranje houden.

Daarom lanceert het ijsmerk deze week de ‘Meer dan Oranje’-campagne. IJsliefhebbers door heel Nederland maken via een ludieke online winactie kans op één van de zeven ijspret-pakketten die op de speeldagen van het Nederlands elftal worden thuisbezorgd. Ook is Professor Grunschnabel aanwezig bij het WK Nederland, het grootste multiculturele voetbalfestival van Nederland dat op 14 en 15 juni wordt gehouden in Amsterdam.

grunschnabel oranje 1 IJspret-pakket

Via een ludieke online voetbalquiz, waarbij de goede antwoorden juist de enige foute antwoorden zijn, kunnen ijsliefhebbers kans maken op een smakelijk ijspret-pakket bestaande uit 32 eenpersoons-cupjes Professor Grunschnabel ijs in alle kleuren van de regenboog en een Braziliaanse vlag. De pakketten worden thuisbezorgd op de speeldagen van het Nederlands elftal. Het ijs van Professor Grunschnabel is daarnaast ook verkrijgbaar tijdens het WK Nederland dat komend weekend plaatsvindt op het Amsterdamse Sportpark Middenmeer en via de 250 Nederlandse verkooppunten

Caipirinha inspiratie

Professor Grunschnabel heeft een breed assortiment bestaande uit twintig unieke wereldse smaken, gemaakt van natuurlijke, plantaardige ingrediënten van topkwaliteit. De smaak ‘Banana Bahiana’ bestaat uit rijpe banaan met kokosmelk,  vanille, limoen en een snufje kaneel en is geïnspireerd op de reizen van oprichter Pepijn Ornstein naar de tropische deelstaat Bahia in Brazilië. De eerste hit van Professor Grunschnabel, al meer dan tien jaar geleden, was ‘Brasil Basil Lime’, geïnspireerd op de limoen in de beroemde Braziliaanse cocktail ‘Caipirinha’.

grunschnabel oranje 3

Vegan, kosher en halal

Het ijs van Professor Grunschnabel is vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- en smaakstoffen. Vanwege de plantaardige ingrediënten is het ijs ook uitermate geschikt voor mensen met een veganistische, kosher of halal lifestyle. De meeste smaken  zijn zelfs voorzien van het Vegan-keurmerk van de Vegan Society en een officieel kosher/parve-keurmerk van het Opperrabbinaat van Nederland. Daarnaast is het ijs van Professor Grunschnabel lactosevrij, glutenvrij en sojavrij en bovendien iets magerder dan roomijs. Bijna iedereen kan dus genieten van dit bijzonder lekkere ijs.