Masterclass 3D Food Printing

ByFlow organiseert samen met chefkok Jan Smink en groothandel Hanos drie 3D Food Printing Masterclasses. De masterclasses zijn gericht op professionals uit de horeca.

Masterclass 3D Food Printing

De deelnemers krijgen de kans om te leren hoe ze de 3D-printtechnologie op verschillende manieren in de praktijk kunnen gebruiken en hoe ze deze innovatieve technologie in hun bedrijven kunnen implementeren. Aan het einde van de Masterclass kunnen de aanwezigen de smaak en beleving van verschillende 3D-geprinte gerechten ontdekken.

De masterclasses vinden plaats in verschillende vestigingen van Hanos. Dit zijn Hanos Eindhoven op 17 september, Hanos Delft-Den Haag op 15 oktober en Hanos Zwolle op 20 november.

Jan Smink

Jan Smink, chef en eigenaar van het restaurant “Smink”. Hij gelooft in de mogelijkheden van 3D-voedselprinten. “Met de geavanceerde Focus 3D-voedselprinter maak ik vormen en designs die eerder niet gemaakt konden worden. In mijn restaurant verras ik gasten met een unieke ervaring die ook nog eens heerlijk smaakt.”

Hanos

Hanos is een leverancier en groothandel van food- en non-foodproducten voor de voedingsindustrie. Nina Hoff, CEO van byFlow: “Hanos biedt de kennis en het netwerk om de volgende stappen in de Horeca te zetten. Een van de volgende stappen is 3D Food Printing. byFlow is ervaren in deze innovatieve technologie en daarom geeft deze samenwerking een toegevoegde waarde aan onze beide bedrijven.”

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=szyQrtlifCE?feature=oembed&w=592&h=333]