Marcel Ooijer versterkt team Fruitlife

Bakkers in bedrijf_Marcel Ooijer_uitsnede

Marcel Ooijer werkt sinds 1 mei bij Fruitlife als Sales en Accountmanager. Klanten uit de Benelux kunnen bij hem terecht voor advies over de verschillende fruitproducten van Fruitlife.

Ooijer heeft veel ervaring in de bakkerijsector. Hij begon zijn loopbaan bij als patissier en later chef banketbakkerij. In 1998 maakte hij de overstap naar Vipam waar hij ruim tien jaar als accountmanager ambachtelijke bedrijven adviseerde. Vervolgens werkte hij als accountmanager bij J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij. Hier had hij opnieuw veel contact met ambachtelijke en semi-industriële bedrijven in de bakkerijsector.

Fruitlife levert bevroren fruit en fruitpurees aan patissiers, (banket)bakkers, ijsbereiders, saladebereiders, horeca, cateraars en industriële gebruikers. De fruitproducten worden gemaakt zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Het bedrijf in Babberich is onderdeel van Van Es Foods International.

Lees ook
Fruit Life levert diepgevroren fruit en fruitpuree

Fruit Life levert diepgevroren fruit en fruitpuree

Werken met vers fruit is niet altijd even makkelijk omdat de kwaliteit dagelijks verschilt. Veel ijsbereiders en patissiers gebruiken daarom diepgevroren fruit en fruitpuree. Het bedrijf Fruit Life uit Babberich maakt fruitproducten zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Fruit Life Fruit Life is onderdeel van Van Es Foods International. “Mijn...

Het IJscentrum verwelkomt nieuwe partners

Het IJscentrum verwelkomt nieuwe partners

Het IJscentrum tekende gisteren samenwerkingsovereenkomsten met de firma Burgman - Cleaning & Hygienic systems en de firma Fruit Life. Burgman is een nieuwe partner van het IJscentrum en wil graag haar kennis en support beschikbaar stellen aan het Kenniscentrum, om daarmee de Ambachtelijke IJsbranche te ondersteunen. Fruit Life ondersteunt het IJscentrum...

Jaarlijkse kennisdag Ice this Day

Jaarlijkse kennisdag Ice this Day

Wetgeving met betrekking tot werkgeverschap is wispelturig en vaak ondoorzichtig. De herziening van de Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding is inmiddels gerealiseerd en het wachten is op de goedkeuring van de NVWA. Product technisch gezien zijn suiker en vetreductie zeer actuele zaken en je kan erop wachten dat ook hier maatregelen voor komen....