Luciano's heeft beste gastvrijheidsformule

12 januari 2012

Na een spannende finale met drie finalisten mag Luciano’s IJssalon in Wassenaar zich in 2012 Nationaal Kampioen Beste Gastvrijheidsformule Fastservice noemen. Het bedrijf kreeg naast de gouden medaille met Oorkonde, een geldprijs van € 500,- voor de personeelspot, een magnum Champagne Taittinger en een bedrijfslidmaatschap van het Gastvrijheidsgilde ter waarde van € 450,-.

De wedstrijd is onderdeel van het Nationaal Kampioenschap, dat plaatsvond op 10 januari tijdens de Horecava in Amsterdam RAI. Luc Blok, eigenaar Luciano’s IJssalon kreeg de prijs uit handen van Jeannine Sok, bestuurslid van het Gastvrijheidsgilde.

De jury, bestaande uit Ubel Zuiderveld, foodjournalist, Puck Wilbers, HTC Advies, Jeannine Sok, bestuurslid Gastvrijheidsgilde en Paul Udo, juryvoorzitter, beoordeelde de drie finalisten aan de hand van een door hen verzorgde presentatie van 8 minuten op het XpertPlaza. Daarbij mochten de finalisten van alle mogelijke hulpmiddelen zoals video, Power Point, attributen e.d. gebruik malen. Beoordeeld werd vooral op originaliteit, innovatief gehalte en compleetheid van de gastvrijheidsformule. De jury oordeelde dat de winnaar een toonbeeld is van professionele gastvrijheid in de horeca. Tweede is geworden La Place, Utrecht en derde Eat2Be in Groningen.

De wedstrijd werd georganiseerd door het Gastvrijheidsgilde in samenwerking met de Horecava. De wedstrijd werd mede mogelijk gemaakt door Oud Reuchlin en Boelen, Heineken, Vrumona, Winimport Bart en Keltum, Gero en BK.

Altijd op de hoogte blijven?