Lees alles over Food Technology in de digitale special
Food Technology 2022 komt steeds dichterbij: op 13 en 14 april vindt het kennis- en netwerkevenement over hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie plaats.
Of het nu gaat om CO2-uitstoot, voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologie en innovaties. Tijdens Food Technology 2022 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.
Voor alle bezoekers en geïnteresseerden maakten we een digitale special over Food Technology. Hierin vind je alle informatie over het evenement: van de thema’s die centraal staan tot de sprekers en deelnemende bedrijven. Lees de special via deze link:
digitaalmagazine.evmi.nl/evmi-special-food-technology
Food Technology vindt plaats op 13 en 14 april in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.
|
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Transitie naar gezonder en duurzamer voedselaanbod noodzakelijk
De voedingsindustrie moet veranderen en met een duurzamer en gezonder aanbod komen. Daarvoor pleit keynote speaker Jaap Seidell tijdens zijn lezing op de tweede dag van Food Technology. “We hebben ons kapot geïnnoveerd aan producten voor kinderen, maar het zijn allemaal producten die ze eigenlijk niet zouden moeten eten.”
Congresprogramma Food Technology bekend: Food meets hightech
Op 1 en 2 december organiseren Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers) samen Food Technology 2021 in de Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch. Tijdens Food Technology 2021 komen food en hightech samen met als doel de voedingsmiddelenindustrie op weg te helpen naar 2050.
Food Technology verplaatst naar juni 2021
Het nieuwe kennis- en netwerkevenement Food Technology 2021 wordt verplaatst, van januari naar 16 en 17 juni. Ook de locatie wijzigt. Het evenement vindt nu plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Dat maken organisatoren kennis- en netwerkorganisatie Mirkocentrum en Vakblad EVMI bekend.