Last-minute inschrijving mogelijk voor cursus ijsbereider

Cursusaanbod IJscentrum

Door enkele mutaties zijn er plaatsen vrij gekomen voor de cursus ijsbereider. U kunt zich nog last-minute inschrijven voor de cursussen die 14, 15 en 16 januari van start gaan. Voor 14 en 15 januari is in beide groepen één plaats vrijgekomen en in de groep die 16 januari start zijn er drie plaatsen vrijgekomen.

Daarnaast start 31 januari de cursusgroep gespecialiseerd IJsbereider – technologie. Voor deze vijfdaagse training zijn nog twee plaatsen beschikbaar.

Heeft u belangstelling voor deze of andere cursussen van het ijscentrum, reageer dan snel via het inschrijfformulier of via de mail ijscentrum@rijnijssel.nl.

Lees ook
Weektraining Cursus IJsbereider start 25 maart

Weektraining Cursus IJsbereider start 25 maart

De weektraing van de cursus IJsbereider gaat 25 maart van start. Deelnemers leren in 5 dagen ambachtelijk ijsmaken en de basis van grondstoffenkennis en receptuurberekenen. Na het volgen van deze cursus zijn de deelnemers klaar voor het examen IJsbereider. Er zijn nog plaatsen vrij voor deze cursus. Meer informatie over de inhoud en de kosten is te...

Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Wie draait het lekkerste ijs van Nederland?

Professionals strijden om de titel van Nederlands ijskampioen tijdens de Gelato Festival Challenge op 7 februari in het Wantpaviljoen in Dordrecht.  Carpigiani Ambachtelijk Benelux gaat opnieuw op zoek naar de beste ijsbereider van Nederland tijdens de Gelato Festival Challenge. De winnaar en de nummer twee mogen samen met de Nederlands...

IJscentrum levert jury voor Gelato Festival Challenge

IJscentrum levert jury voor Gelato Festival Challenge

De organisatie van de Gelato Festival Challenge heeft ook dit jaar weer gevraagd of het IJscentrum de jury wil samenstellen voor de Nederlandse editie van deze wedstrijd. De Gelato Festival Challenge vindt dit jaar plaats op 7 februari in het Wantijpaviljoen in Dordrecht. Jacques Vos, Manager IJscentrum-Kennis: “De wedstrijdervaring die...