Laan Heiloo en Valmar organiseren ijsseminar

Van maandag 5 t/m vrijdag 9 november organiseren Laan Heiloo en Valmar Nederland samen met Mec3 uit Italië de dertiende editie van het ijsseminar. Net zoals voorgaande jaren biedt het ijsseminar plaats aan zowel de beginnende als de gevorderde ijsbereider.

Er wordt één ijsseminar voor beginners georganiseerd van anderhalve dag. Dit seminar begint donderdagochtend 8 november om 9.00 uur en eindigt vrijdag 9 november rond 12.00 uur. Aspirant en beginnende ijsbereiders krijgen tijdens dit seminar te maken met een theorie- en een praktijkgedeelte.

IJsseminar-Flavours-klein-300x200 Voor gevorderden worden drie ijsseminars georganiseerd van één dag. Hier staat verdieping centraal. Maandag 5 en woensdag 7 november hebben hetzelfde programma, dinsdag 6 november heeft een andere inhoud, met meer nadruk op theorie en receptuur. Tevens is er deze dag ruimte om een speciale smaak te maken.

Het ijsseminar vindt plaats in de demonstratieruimte van Laan in Heiloo. Het seminar wordt gegeven in de Engelse taal en in beide gevallen omvat het seminar ook een overnachting in Bergen, inclusief ontbijt, lunch en diner.

Aanmelden kan via www.valmar.nl/ijsseminar