Koffie uit een ijshoorntje

Koffie uit een hoorntje

In Amsterdam kun je momenteel koffiedrinken uit een ijshoorntje. Pop-up store The Cone Masters aan de Vijzelgracht 41 serveert tot en met 18 juni aanstaande espresso, cappuccino of latte in een hoorntje gevuld met witte, melk of pure chocolade.

The Cone Masters

De pop-up The Cone Masters Amsterdam is een studieopdracht van vier bedrijfskundestudenten. Een van de studenten dronk een tijdje geleden in Zuid-Afrika zijn koffie uit een hoorntje en vulde het gat op in de Amsterdamse markt. Ook eens ervaren? Dat kan tot en met 18 juni. De studenten hebben één tip: éérst je koffie opdrinken, daarna pas aan het hoorntje beginnen.

Lees ook
Variëren met koffie-ijs

Variëren met koffie-ijs

Koffie is hip, veelzijdig en een van de meest populaire dranken in wereld. En nergens wordt zo veel koffie gedronken als in Nederland: 2,4 koppen per dag per hoofd van de bevolking. Koffie-ijs daarentegen doet het minder goed, terwijl er duizend-en-een mogelijkheden zijn om met de smaak van koffie te variëren.

Beko introduceert Beko Koffie en Beko IJs

Beko introduceert Beko Koffie en Beko IJs

Beko introduceert op Bakkersvak twee nieuwe producten: Beko Koffie en Beko IJs. Beide producten zijn een compleet concept waarmee ondernemers makkelijk koffie en ijs aan hun klanten kunnen aanbieden. Beide concepten kunnen goed met elkaar en met het concept Chocolade Compleet gecombineerd worden.  Beko Koffie Voor het concept Beko Koffie...

Hop & Stork opent derde vestiging in Amsterdam

Hop & Stork opent derde vestiging in Amsterdam

In het centrum van Amsterdam opent chocoladewinkel Hop & Stork een derde vestiging. Op de begane grond van het rijksmonument Magna Plaza komt er een winkel met een open chocolade-atelier en een restaurant. In Amsterdam voegt Hop & Stork de dimensie wijn met chocolade toe aan het assortiment. Juli 2019 opent de Amsterdamse vestiging, die...