Nieuws

Kennis Hygiëne en Wetgeving IJscentrum geborgd

Kennis hygiëne en wetgeving IJscentrum

De komende jaren staat het IJscentrum weer garant voor up-to-date kennis over Hygiëne en Wetgeving, dankzij de vertrouwde samenwerking met de Houwers Groep en de nieuwe samenwerking met Bureau de Wit. De twee gerenommeerde controlebedrijven op het gebied van Hygiëne en Wetgeving tekenden de afgelopen week de samenwerkingsovereenkomst met het IJscentrum.

Houwers Groep

De Houwers Groep is een geaccrediteerd inspectiebedrijf op het gebied van voedselveiligheid. Bij het IJscentrum zal de Houwers Groep zich voornamelijk bezighouden met de inhoud van het lesmateriaal.

Kennis hygiëne en wetgeving IJscentrumBureau de Wit

Bureau de Wit is een onafhankelijke en landelijk opererende organisatie voor controle en advies over voedselveiligheid, waterveiligheid en luchtveiligheid. De organisatie zal zich bij het IJscentrum met name richten op de controles en bemonstering tijdens de examens.

Dankzij deze samenwerkingsovereenkomsten staat het behalen van een IJscentrumdiploma garant voor veilig en verantwoord werken tijdens het examen.

IJscentrum – Wageningen

Voor het IJscentrum is sponsoring is noodzakelijk om de toegang tot de opleidingen en examens zo laagdrempelig mogelijk te houden. Op deze wijze kan de professionalisering van de ambachtelijke ijsbranche op niveau worden gehouden houden. Sinds de oprichting van het IJscentrum (1999) is dit ook altijd de insteek geweest. Dankzij de support van alle partners is dit ook een succes geworden. Het IJscentrum streeft daarom naar een nauwe samenwerking met alle belangrijke partijen in deze sector.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *