Nieuws

Kaartverkoop IJsVak-Event 2018 geopend

2
IJsVak-Event 2018

Op 6 februari 2018 organiseert het Ambachtelijk IJscentrum het IJsVak-Event 2018. Het evenement is in een nieuw jasje gestoken. Het wordt een dag vol inspirerende sprekers, interactieve workshops en natuurlijk de wedstrijd om De Gouden IJscreatie!

Sneak Preview programma
11:00 – 15:30     IJsVak-Wedstrijden van De Gouden IJscreatie
15:30 – 16:15     Keynote spreker Frank Lindner – Food Inspiration
16:15 – 17:00     Uitslag De Gouden IJsspatel en De Gouden IJscreatie
Gehele dag         Interactieve workshop

Markt en workshops

Het IJsVak-Event wordt georganiseerd bij CHV Noordkade te Veghel van 11:00 – 17:00. Bezoekers kunnen de hele dag rondlopen op de markt. Hier staan verschillende bedrijfskramen waar bezoekers persoonlijk advies kunnen inwinnen over allerlei zaken.

Naast de markt worden er workshops gehouden in aparte ruimtes. Bijvoorbeeld Food workshops en workshops over wet- en regelgeving. Het IJscentrum maakt het workshopprogramma later bekend. Dan kunnen deelnemers zich ook voor een workshop inschrijven.

Keynote spreker

De keynote spreker van het IJsVak-Event is Frank Lindner van Food Inspiration. Hij spreekt over het nieuwe jaarthema en trends op het grote podium: ‘The End of Good Enough / Instagrammable food’. Hij zal, toegespitst op de ijsbranche, laten zien welke trends zij hebben gespot binnen de branche.

IJsVak-Wedstrijden – De Gouden IJscreatie

Natuurlijk vinden tijdens het evenement ook de IJsVak-Wedstrijden plaats. Op deze dag zullen zeer strijdvaardige ijsbereiders hun beste creaties maken. Hierbij moet één ijssmaak de wedstrijdsmaak van De Gouden IJsspatel 2018 zijn: Bosbessen Sorbetijs. De uitslag van deze wedstrijd wordt aan het einde van de dag gedeeld met de deelnemers en het grote publiek.

Inschrijven voor de Gouden IJscreatie kan tot 20 januari 2018 op de website van het IJscentrum. Deelnemers dienen vóór 20 januari online hun receptuur in te leveren. Bij vragen kunnen deelnemers altijd een mail sturen naar info@ijscentrum.nl.

Kaarten IJsVak-Event

Kaarten voor het IJsVak-Event kosten €10,- . Op de website van het Ambachtelijk IJscentrum kunnen deelnemers zich hiervoor registreren. Leden van het Ambachtelijk IJscentrum hebben eind december een unieke code gekregen waarmee ze maximaal 2 gratis kaarten kunnen bestellen.

Deel dit artikel

2 reacties op “Kaartverkoop IJsVak-Event 2018 geopend

  1. Pieter Koole schreef:

    Beste heer / mevrouw,
    Is het dus alleen toegankelijk voor leden of deelnemers , of kan ik als gewoon burger / bezoeker ook komen ? E.e.a . kan ik niet opmaken uit uw nieuwsbrief.
    Zo ja, waar kan ik een toegangskaart bemachtigen ?
    Alvast dank voor uw reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *