Jubileumcampagne Amarena groot succes

100 jaar Amarena Fabbri (7)

Amarena, het symbool van Fabbri, bestaat dit jaar 100 jaar. Om dit te vieren, organiseerden Fabbri en Bakeplus een jubileumcampagne. “In deze campagne stond natuurlijk de honderdjarige Amarena centraal”, aldus beide ondernemingen. “Klanten van ijsbereiders konden bijvoorbeeld sparen voor een pot Fabbri-Amarena kersen, en maakten daarnaast kans op een Citytrip.” Ook ijsbereiders dongen mee naar een georganiseerde Citytrip.

  • Omzet

IJsbereiders die actief op deze campagne hebben ingespeeld, hebben daarmee goed gescoord, weten Fabbri en Bakeplus. “Alles bij elkaar zijn er ruim 2150 volle spaarkaarten ingeleverd. Elke kaart betekende een omzet van tien bollen ijs, allemaal van ruim een euro. Met deze actie is dus een omzet van bijna 25.000 euro gestimuleerd”, weet Bakeplus. “Deelnemende ijssalons hebben ons al benaderd wat voor actie wij in 2016 gaan aanreiken, om hetzelfde effect in hun omzet te bereiken.”

  • Winnaars

Naast het sparen voor een potje Fabbri-Amarena kersen, maakten zij kans op een Citytrip voor twee personen naar Bologna; de plaats waar de Fabbri-Amarena’s worden gemaakt. Ook ijsbereiders dongen mee. “IJssalon Rembrandt uit Boxmeer, ijssalon de spatel uit Spakenburg, Min12 uit Sneek, ijssalon Vivaldi uit Hoorn/Bovenkarpsel, Alfons IJscreaties uit Rijsbergen en ijssalon Capri uit Zierikzee zij op Citytrip naar Bologna geweest”, vertelt Bakeplus.

Lees ook
Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Beko distributiepartner en Veenhuizen Groep ambassadeur van Babbi

Vipam gaat samenwerken met Beko en Veenhuizen Groep. Beko wordt distributiepartner van de producten van Babbi. Veenhuizen Groep wordt ambassadeur van Babbi en gaat de producten gebruiken tijdens demonstraties. Samenwerking met Beko Babbi is een hoogwaardig Italiaans ijsgrondstoffenmerk. Vipam is sinds 2017 exclusief verdeler van deze producten. Door...

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Valmar Nederland introduceert drie nieuwe Ifi producten op Bakkersvak

Op Bakkersvak en IJs-Vak presenteert Valmar Nederland drie nieuwe Ifi producten voor het presenteren van ijs, gebak en patisserie. Namelijk zijn de Pivot, de Milia en de Al Volo.

Open House PreGel Benelux

Open House PreGel Benelux

Op maandag 10 februari organiseert PreGel Benelux haar jaarlijks terugkerende Open House. PreGel is een Italiaans familiebedrijf dat vandaag de dag uitgegroeid is tot wereldleider op het gebied van ingrediënten voor ijs en patisserie. Verspreid over de hele wereld heeft het bedrijf meer dan 20 filialen en 25 International Training Centers.